Šta je novo?

Mobilni telefon Realme GT2 Pro vs Oppo Find X3 Pro

Koji mobilni telefon kupiti

ROCK

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2008
Poena
390
Znam prednosti i mane oba modela pa bi da čujem još neko mišljenje. Samo ova dva modela dolaze u obzir ne bi neki treći jel imam svoje razloge zašto sam suzio izbor

GT2 Pro. Ravna leđa, bolji grip, iste kamere i ekran, osetno bolja baterija, nešto noviji procesor. Uz to rekao bih i jeftiniji.
Prednost X3 Pro je telephoto kamera (mada samo 2x).

Uzeo oba pa cu da da istestiram i odlučim :)
X3 pro ima bolju ultrawide kameru (isti su senzori za ultrawide i wide kameru)
Telefoto od samo 2x mi ne znači puno...
X3 pro ima 256GB interne a GT2 pro duplo više.
Trenutno naginjem više ka GT2 pro zbog ravnog ekrana i zanimljive zadnje strane (iako nije staklena, možda i bolje sto kije) koja mi je na X3 pro užasna glosy...

Ja sam trenutno na GT2 pro
Za sad x3 stoji u fijoci
Verovatno ide u oglase.
GT2 ima bolju bateriju, manje se greje, ima ravan ekran, zadnja glossy strana na X3 je bas bez veze I skuplja otiske, ima i plava mat koja je mnogo lepša.
X3 pro ima bolju ultrawide kameru, ima Telefoto 2x doduše, bežično punjenje (nemam org oppo punjač, na ovima koji sam imao greje se jako prilikom bežičnog punjenja) vodootporan je. Glavne kamere po meni tu negde
Ako te jos nesto zanima pitaj

hvala na iscrpnim odgovorima, za sada - uskoro- cini se da ce biti drugi proizvođač ali tokom jeseni mozda zapucam na GT 2 pro pošto je cenovno ok. Ne znam koliko je pametno ici na belu ili zelenu boju posto je to neka plastika sa zadnje strane?

Imam zeleni. Neka papir eko plastika. Ne ostaju otisci, ima donar grip. Jedino ne znam kako trpi grebanje... Meni je svaki tel u kejsu tako da mi nimalo ne smeta. Glossy staklo na X3 pro je bas odvratno i lepe se otisci samo tako

Nazad
Vrh Dno