Šta je novo?

Realme 8 ne radi ekran, kako preuzeti slike

free011

Poštovan
Učlanjen(a)
25.09.2017
Poena
80
Pozdrav Ljudi,

Sestrin telefon Realme 8, ne radi ekran nikako, uopšte ni ne svetli.

Trebao bih da preuzmem slike koje ima na telefonu, medjutim device manager na Windows-u uošte ne registruje da je povezan USB.

Ovako telefon radi, pozivi isl.

Jel imate ideju kako preuzeti podatke, pre nego servis obriše sve. Nema memorisku karticu. Nema bekap slika na klaudu.

Pretpostavljam da je na telefonu USB podešen samo da puni telefon bez prenosa podataka.

Jel ima rešenja za ovo, značilo bi joj puno za dečije slike.

Hvala

Jedino zamena ekrana, pa tako da se spase podaci.
Ubuduće developer options da se ulkjče i usb debugging i da se odobri za neki računar da bi moglo preko nekog programa tipa Vysor da se rukuje telefonom i onda mislim da bi moglo da se spasi.
Za nauk, uvek bitne stvari poput slika imati backup negde da ne dodje do ovoga.

Hvala ti Gulftown 🍻, videcemo za ekran sta moze da se uradi

Ne znam koliko su joj bitne slike, gde popravljate ekran? Ako odnesete u privatnu radnju, mogu da vam samo nakače novi ekran da bi prebacili slike, pa da ga skinu. E sad, to zavisi da l imaju ekran na stanju, neće da poručuju da bi samo vama slike prebacili. Zato prođite više tih radnjica i neko će sigurno imati na stanju. A vrv je i jeftinije da se zameni ekran kod njih nego kod operatera (ako tamo menjate). Mi smo za to uzimali 500-1500 zavisi od telefona i načina skidanja ekrana, ali nekome su slike ~priceless

Nazad
Vrh Dno