Šta je novo?

Realme 6 GT

Da li da upgradeam na realme ui 6.0,imam neki osjećaj da bi mogao upropastit sve pa bolje ne mijenjati kad i ovako funkcionira odlično?

Pozdrav! Primetio sam jedan problem, sve kontakte koje unesem mi pamti u telefon, podesavanja pokazuju da se kontakti (google) sinhronizuju odmah po unosenju ali se na google nalogu ili drugom telefonu ne vide. I u samim kontaktima ne pokazuje da su vezani za google nalog.
Ima li jos neko isti problem? Mozda ima jos neko podesavanje koje nisam nasao iako sam pretresao sve sto postoji u telefonu...

Meni sve sinhronizuje brzo, mozda posle minut vec bude svuda...
U podesavanjima naloga se vidi da je istog minuta bila sinhronizacija, sad udjem na svoj nalog preko kompa i vidim da nemam dosta brojeva i adresa koje mi trebaju. Malo procackam i vidim da ni jedan nije sinhronizovan, a automatska sinhronizacija mi je uvek ukljucena...
Videcu veceras kad zavrsim sa poslom ponovo sva podesavanja da pretresem, nema mi druge.

Probaj da ugasis/upalis sinhronizaciju kontakata, pa da vidis dal ce da radi ubuduce.

Otkako je na Androidu 15 desava se da kad negde nema mreze posle kad sam u dometu treba mu da nadje mrezu jako dugo. Takvih problema na 14-ci nisam imao. Kakva su iskustva ostalih?

Otkako je na Androidu 15 desava se da kad negde nema mreze posle kad sam u dometu treba mu da nadje mrezu jako dugo. Takvih problema na 14-ci nisam imao. Kakva su iskustva ostalih?
Ja nisam imao takvih problema, cim izadjem iz mesta gde je blokiran signal odmah ima i mreza i 4G.
Posle prelaska na A15 su jedino pojedine aplikacije imale sitne bugove, ali posle prvog update samih aplikacija sve se resilo.

Da li koristi neko GT 6T, kakav je on? Dobra cena je, sada je 300 i kusur evra

Nisamkoristio ali na papiru deluje jako dobar. Mislim da za 300 je bolja kupovina gt6 polovan u super stanju

Nazad
Vrh Dno