Zekazz
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2022
- Poena
- 65
Pre mesec dana je stigao, ovaj poslednji update je pokvario bateriju i poceo je da se greje vise telefon, tako da ga preskociteStigao android 15 preko OTA.
Pre mesec dana je stigao, ovaj poslednji update je pokvario bateriju i poceo je da se greje vise telefon, tako da ga preskociteStigao android 15 preko OTA.
U podesavanjima naloga se vidi da je istog minuta bila sinhronizacija, sad udjem na svoj nalog preko kompa i vidim da nemam dosta brojeva i adresa koje mi trebaju. Malo procackam i vidim da ni jedan nije sinhronizovan, a automatska sinhronizacija mi je uvek ukljucena...Meni sve sinhronizuje brzo, mozda posle minut vec bude svuda...
Jbm li ga, resio sam najprostijom metodom, sve sa telefona sacuvao u Vcard i blututom prebacio na drugi telefon, za minut se sve pojavilo na google.Neki gremlin je sigurno.
Ja nisam imao takvih problema, cim izadjem iz mesta gde je blokiran signal odmah ima i mreza i 4G.Otkako je na Androidu 15 desava se da kad negde nema mreze posle kad sam u dometu treba mu da nadje mrezu jako dugo. Takvih problema na 14-ci nisam imao. Kakva su iskustva ostalih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari