Šta je novo?

Realme 12 Pro/Pro+

Redmi

Poštovan
Učlanjen(a)
04.12.2019
Poena
80
1745278945622822912.jpg

Realme12.jpg

S obzirom koliko se cene Realme 11 serije još uvek drže, teško da će ovo biti pristupačni telefoni. Samsung je najzad počeo da diže ruke od zakrivljenog ekrana, dok se Realme zaljubio u njega.

Ja nikad neću prestati da hvalim moj neprežaljeni Realme 7 Pro, to je bila naučna fantastika šta je taj telefon nudio za skromnih 240 evra koilko sam ga platio. AMOLED ekran, 65W punjenje, odlična kamera, 10+ sati SoT, bio je daleko ispred i mnogo skuplje konkurencije u ono vreme.

Supruga vozi 9 Pro+, oduševljava me telefon. Uzet prošle godine nov za 220, pri kraju prodajnog ciklusa, i skoro sve je na najvišem nivou.

Ima li neko ideju kako da mi se osposobi opcija volte na sim1? U pitanju je Yettel. Radilo je u svakom prethodnom telefonu bez gimnastike, ovde ne. Na sim2 koji je a1 uredno postoji opcija i funkcioniše.

Kakva su iskustva sa 12 plus? Negde sam ga video za oko 30k. Jel pametnija kupovina od redmi note 12 pro plusa?

I mene interesuje 12 plus. Ja se dvoumim izmedju njega i redmi note 13 pro 5g?
Izgleda da je strasno nepopularan model pa sam ga preskocio. Odluka je pala na kraju na treci, magic 6 lite, zbog jedne godine duze nadogradnje i boljeg ekrana (za zenu sam uzimao, a ona bas i ne menja cesto telefone tako da su te 2 stavke dosta bitne)

Nazad
Vrh Dno