Wudlock
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2008
- Poena
- 301
Nisam nasao tacnu temu gde bih ovo napisao pa tako molim admina da ovo smesti na odgovarajuce mesto. Sigurno ste svi gledale neki americki film gde se dvoje ljudi dopisuje preko neta tj chatuje, e tu sam ja zapazio jednu stvar. Kada onaj koji pise poruku kuca onaj drugi (koji je prima) vidi tu poruku kako je ovaj tipka, tacnije u istom trenutku. Znaci dok pise onom drugom chateru se poruka istog momenta pojavljuje (slovo po slovo). Zanima me da li postoji neki program za to jer se cesto desi da mi sagovornik odgovara na moje prethodno pitanje dok sam mu ja vec uveliko poslao nesto drugo i obrnuto, tacnije dolazi do konfuzije prilikom chata. Nije u pitanju brzina neta ili bilo sta slicno vec cisto sagovornici koji nisu toliko vicni rukovanju chaterskim programima. Mislim da bi ako postoji neki program koji bi odmah ispisivao ono sto ja pisem tj gde bi se slova pojavljivala onom brzinom kojom ja tipkam resio sve moje probleme. Molim vas da ako bilo ko zna za ovaj program ili bar da li takvo nesto postoji napise odgovor na ovo moje pitanje, zaista mi je bitno i hitno 
Unapred hvala.
Unapred hvala.