Šta je novo?

Real audio plugin za winamp?

chivitli

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.04.2002
Poena
619
Ima li gde da se iskopa tako nesto? Pretrazio sam winamp.com, ali nema. Nasao sam neke pesmice koje bude nostalgiju, ali su .ra, a nije mi na kraj pameti da instaliram real player

Pozdrav

Koliko ja znam, to ne postoji... jedina mogucnost pustanja .ra fajlova je da instaliras RealPlayer a da .ra pustas iz Media Player Classica, ili da stavis Real Alternative, mada sam cuo da je on ******...

Stari, 2.x winamp je imao Tara Plugin koji je pustao RealMedia fajlove. Pretpostavljam da ti treba plugin za 5.0x verziju? Ako hoces, potrazicu ga medj' softverom, ali nisam siguran da li ce raditi sa novim winampom...

RazbojNick je napisao(la):
Stari, 2.x winamp je imao Tara Plugin koji je pustao RealMedia fajlove. Pretpostavljam da ti treba plugin za 5.0x verziju? Ako hoces, potrazicu ga medj' softverom, ali nisam siguran da li ce raditi sa novim winampom...

Kolko sam čuo ne radi sa peticom, a i sa 2.x je radio samo ako si imao instalirane real audio komponente.

Visente je napisao(la):
Kolko sam čuo ne radi sa peticom, a i sa 2.x je radio samo ako si imao instalirane real audio komponente.

Da, radi na istom principu kao i Media Player Classic, tj. treba mu kodek da bi pustao RealMediju, a plugin ih samo poziva... pa, ako nadjes samo kodek bez realplayera (a toga nema, koliko ja znam), instaliraj samo njega i koristi winamp 2.x i tara plugin. Ne znam sta drugo da ti predlozim.

Za Tara plugin pise "You must have Real Player installed in order for this plugin to work". Probao sam real alternative+tara za winamp 5 i radi!
Zahvaljujem svima na pomoci

Ma treba vam samo PNC3250.dll (ako ne mozete da ga nadjete, instalirajte jednom RealAudio, pa ga sacuvajte za kasnije da ne morate ponovo svaki put da ga instalirate) za taj PlugIn za 2.x verziju (ne znam da li radi i na 5.x)...

Na winampu 5.03 mi je radila Tara uz Real Alternative, ali sad sam problem resio na drugi nacin. Zahvaljujuci Highl1 - u i njegovom programu iz ovog threada konvertovao sam fajlove u mp3 tako da sada nema problema :)

Pa svi iole pristojni konvertori NE rade preko zvucne...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Pa svi iole pristojni konvertori NE rade preko zvucne...

Za koje još programe znaš koji konvertuju mp3 u rm direktno (ne preko zvučne) ? Ja znam samo za staru verziju streambox ripper-a i što sam sada saznao za ovaj "MP3 RM Converter".

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Pa recimo, Easy Real Converter...

U pravu si. Ja sam se prerano ponadao previdevši jenu prostu, a suštinsku stvar. Fora je naći konverter koji direktno konvertuje "rm u mp3" a ne "mp3 u rm" tih mp3 u rm ima puno a ovih obrnuto nema tj. ima samo stara verzija spomenutog streambox ripper-a (u novj verziji nema ta mogućnost jer su im ovi iz real player-a valjda zapretili tužbom).

mozda sound forge moze da otvori .rm, pa odatle mozes direktno da kompresujes u .mp3...

Nazad
Vrh Dno