Šta je novo?

Reaktivacija trial perioda

dicma

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.07.2008
Poena
169
Interesuje me je da li je moguće uraditi ovako nešto, da nakon isteka trial perioda opet aktiviram trial.
Konkretno hoću to da uradim za Internet download manager.
Pretpostavljam da je moguće obrisati neke fajlove na osnovu kojih program beleži da li je istekao trial period.

Imas programe koji vrse monitoring instalacije programa i onda je posle lako sve pocupati vani da bi imao ponovo trial kao kad prvi put instaliras neku app...

Svojevremeno sam dva koristio...ako se setim koji su pisacu ti ovde..
Moguce da takav modul ima advanced uninstaller..

A da nadjes lekic mozda ?

Mislim da se trial pokrece nakon pokretanja programa a ne u toku instalacije istog tako da mu Uninstaleri koji prate instalaciju nece pomoci preterano. Mozda gresim.
Pre bih rekao da se informacije o trial periodu cuva negde u Registry-u.
U svakom slucaju ni meni nije jasno zasto ne potrazis neki "lekic" za taj program.

Zato što je lekić problematičan,
odmah ga provali. Inače lekić radi tako što promeni 2 registry fajla pa se razmišljam da ih nađem i obrišem njih.

U svakom slučaju sam našao besplatne alternative u međuvremenu.

Ja sam za takve stvari koristio cracklock. Sa njim mozes da zamrznes trial period, vratis vreme u nazad i sl.

A sto bas taj Internet download manager hoces da koristis ? Imas milion takvih programa, koje mozes i izlecene naci, a verujem i u free varijanti. samo malo potrazi. ;)

i sta je najbolje za trial? /nevezano za DL manager/

internet dl manager se lako leči, zameni se .exe fajl i dupli klik na.reg fajl..sve rešeno...ne mogu da verujem da u 2013. neko ne zna da licencira njobičniji program...a ovaj cracklock, odmah da ti kažem sam nekad koristio radio je za pola stvari, ako ne znaš da licenciraš bolje ni ne koristi...moje mišljenje, nema ljutiš...

Vrh Dno