Šta je novo?

Rešenje za internet preko leta?

Prijavio sam se kod Telekoma. Moze bez ugovorne obaveze, samo se placa odmah, bez tog nekog promotivnog perioda. E sada, problem je sto ne znam koliko ce ta procedura da traje, jer meni treba internet negde oko 15. jula. Rekli su mi da se ceka oko dve nedelje, ali pitanje koliko je to tacno. Pitanje i da li imaju tehnicke mogucnosti i tako dalje, tako da videcmeo sta ce biti. Ako se ne jave do 15. jula uzecu kod Oriona taj itnernet za poneti.
To su neke novine? Zar nije minimalan ugovor od 12 meseci za ADSL?
Sto znaci:,,placa se odmah,bez tog nekog promotivnog perioda''?

Pa *****i. Vazno da trose milione na razne glupe reklame i sminkaju sajt, a kada treba ad vidis neku osnovnu informaciju od koje zavisi da li ces postati njihov korisnik, onda shvatis da je sajt ******. Nigde ne pise da moze ovo, vec pise samo da postoji ugovorna obaveza. E tek kada ih pozoves i dodjes preko 20 prebacivanja lokala do nekog tamo ko se time bavi, onda dobijes informaciju da moze i to. A fora je da moze, samo sto placas odmah od prvog meseca komercijalnu cenu. To je jedina razlika.

Aha, a koja je ta komercijalna cena i gde da vidim koliko je to u rsd? Npr zanima me najjeftiniji komercijalni paket.
Zar nisu sve njihove cene komercijalne? Ako mislis neakcijsku cenu onda je to ok ali opet koliko sam ja gledao kod njih nema ADSL na akciji.
Meni bi odgovarao net bez ugovorne obaveze pa se zato raspitujem.

Nazad
Vrh Dno