Šta je novo?

RBTV77 app ( live sports for free) ( GoogleTV/Android)

mwsavko

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2014
Poena
385
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz & Cooler Master Hyper TX3 EVO
Matična ploča
Asus P5QL Pro
RAM
Kingston HyperX DDR2 8GB (4 x 2GB)
GPU
AMD Radeon RX 560 4GB GDDR5 SDRAM 128-bit
Storage
Hitachi 500 GB + Hitachi 320 GB
Zvuk
Microlab FC330
PSU
FSP SP500-A 500W
Kućište
Codegen Briza 6099 Black
Monitor
LG 24MKBK400H
Miš & tastatura
A4 TECH V7M Bloody Gaming & A4Tech KB-28G
Ostale periferije
Mi Box S,TCL 55 C805
Laptop
Toshiba Satellite C855-1UK
Mobilni telefon
Honor Magic 7 lite, Xiaomi Redmi Note 8t
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Prvo sam nasao njihov sajt. Koji po interfejsu podseca na klasicne live score sajtove stim sto nudi i stream-ove. Pokriva skoro sve sportove. Lepo pregledno sa satnicom i mogucnoscu izbora sporta.
Zavisno od dogadjaja nudi bar jedan stream, za poznatije meceve ima vise stream-ova. Stream-ovi se krecu od SD do HD kvaliteta. Kada se odabere fudbal ispod videa se vidi Overview (sa statistikom meca), Lineups, H2H. Neverovatno mi je da sam nalazio prenose fudbala Nemacke 3. lige, Spanske 3. i 4. lige, tajlanske lige, zenska korejska odbojka :eek:🤣. Znaci za svakoga ponesto.
Imaju apk kako za android tako i za GoogleTV uredjaje.

Jesi mozda testirao na TV kako funkcioniše, kakva je slika?

Jesi mozda testirao na TV kako funkcioniše, kakva je slika?
Da jesam. App je pregledna cak i na googletv. Zavisi. Iako je SD nije to toliko negledljivo cak i na 55"tv-u. Stream je stabilan nema buferovanja. Nadje se i poneki HD stream zavisno od sadrzaja. Mozda ce nekoga da nervira reklama kada se startuje stream. Nije to reklama pa da cekas da prodje vec neka slika koju mozes odmah ugasiti. Vise se pojavljuju na njihovom sajtu i na tv-u. Nekada ih i nema. Na telefonu ih nema. Stream-ovi bolje izgledaju na telefonu. Manji ekran sto je i razumljivo. Sve je free tako da i nemam zamerki. Zanimljivo je da sama app cesto nudi updejte.

Ja odavno koristim njihovu aplikaciju za telefon/tablet a ima i aplikacija za Box ali ja je nisam pokušavao jer nemam Box mimo Q11 koji daje MTS.

Zanimljiva app, upravo probaj na Firestick, pregledno je, strimovi lepo rade, za sada samo skijanje ima Live je rnema nista od sporta uzivo sada. Medjutim, ne treba mi licno jer imam bolje izvore za strimove, no, ponadah se da imaju i rezultati, kao LiveScore, Flashscore.. Trenutno nema niti jedna app da radi na firesticku jer ih dosta app radi sa Google servisima, pa ako ima neka da znate a da ne trazi GS podelite s nama

da li postoji neki sajt ili aplikacija koji prikazuje golove odmah nakon što su postignuti
nekad je flashscore prikazivao ali više ne

livescore app, kazes mu sta hoces da ti prikaze od bitnih stvari na utakmici

ima livescore aplikacija za Android TV? koliko vidim, nema je. casting se ne računa

Flashscore bi trebao da radi, on radi sa Google Play Services, ako je Android TV (Ne FIRE OS) trebalo bi da radi. FlashScore cak i meni na Firesticku radi ali nije to to bez google serisa.

pa ja ne vidim nigde da prikaže gol na livescore aplikaciji
na flashscore isto nema

Izgleda da je rbtv77 pukao. Od petka im sajt ne radi, a ni stream preko aplikacije vise ne radi.

RBTV77 je sada RBTV+
APK: https://sites.google.com/view/rbtvplus01

Vrh Dno