Šta je novo?

Razocarao me Bettlefield 1942

lilteobg

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
619
Ne znam sta vam se dopalo u ovoj igri(ako se nekom i dopala) ali meni je mnoogoo bolji MoH:AA.

Ne razumem zasto igra secka iako moj drug ima P4 1.7GHz 256 DDR Kingston i ASUS 8440(Ti 4200).Ako neko ima neki savet bice dobrodosao,jer je stavio najnovije DETONATORe,najnoviji bios za ASUS P4-B 533...

idi u sound i na "drugom" "ekrana" od "sounda" stavi "hardware acceleration" !!!

Jesi probao u multiplayer-u? Pucaj kad im vidis beonjace shinko je sigurno prva stvar koju ces cuti od teammate-a kad krenu da se iskrcavaju na omaha beach, a njemu proradi stari genetski poriv da bude djeneral. Moze da bude veoma zabavno - i to da vas je sto vise.

Gde ima u bg-u igraonica koja ima instaliranu ovu igru?

Organic Hvala!!!

imash u metronetu (u metrou kod vuka) instalirano na 36 kompova sa 22" monitorima ctp;
e jel ti je pomoglo ?posto kod nekoga radi to a kod nekih ne ;)

tako je

mohaa je neprevazidjena

Kapiram da se MOHAA i BF1942 ne mogu porediti, sem po vremenu dogadjanja.
MOHAA je orijenitsana ka Single Player misijama, prica je odlicno razvijena u tom pravcu (linearna je) dok je MP tek odradjen (spor i dosadan).

Sa BF je suprotno, SP je tu tek da se zagrejes , bez precizno definisanih misija. MP je ono pravo, i uradjen je stvarno fenomenalno.
Jedino smara dedicated, koji prosto ubija komp na kome je startovan.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno