Šta je novo?

Razno Za Nokiu

• Začetnik teme Začetnik teme DaChaS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DaChaS

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2005
Poena
320
Potreban Adapter AD-46 gde ima i cena
Eventualno ako postoji adapter za karticu SD Micro na SD Mini
to bi bilo to za pocetak

AD-46 ces sigurno naci u AlphaCopy-u,mada nije bitno koji AD uzmes,skoro svi imaju maltene iste funkcije,neki malo prostije,neki malo slozenije,ali istoj svrsi sluze pa koji god da nadjes radice kod tebe,a adapter sa MicroSD na MiniSD koliko znam ne postoji,samo postoji sa ova dva formata adapter na SD!
Pozdrav ,)

AD-46 ces sigurno naci u AlphaCopy-u,mada nije bitno koji AD uzmes,skoro svi imaju maltene iste funkcije,neki malo prostije,neki malo slozenije,ali istoj svrsi sluze pa koji god da nadjes radice kod tebe,a adapter sa MicroSD na MiniSD koliko znam ne postoji,samo postoji sa ova dva formata adapter na SD!
Pozdrav ,)

MicroSD - Meni se cini da sam video u IMTELu MicroSD kod kojeg u pakovanju dolaze oba adaptera. Kingston ili Apacer, cini mi se. Mozda gresim.

Ima u Imtelu Apacerov MicroSD samo sa adapterom na SD (2gb - 2000din, garancija 3 god.). Bas sam uzeo pre neki dan.

Ma imam ja micro SD sa adapterom za SD ali mi treba nesto za MIni posto sam sa Motorole V3x presao na nokiu E61 pa reko ako postoji negde da iskoristim karticu ako ne pazaricu novu karticu ovde u pancevu sam nasao 2GB za 1800
evo nasao sam sta mi treba

http://www.bcc.co.yu/katalog/detail.php?id=1403
sacekacu do ponedeljka da vidim da li imaju

Poslednja izmena:
Ima microSD od 1 ili 2GB sa adapterima za miniSD i SD u pakovanju. Bilo u Imtelu, ima u Pakomu, a ima sigurno i na drugim mestima. I u pitanju je Kingston.

Poslednja izmena:
Ja licno jesam bas mi je nedostajao symbian telefon ........Ekran je ogroman a i sam telefon je prilicno velik tako da odmah pocnes da razmisljas o mestu za nosenje sto se mene tice sve je na mestu kvalitet boja odlican,zvuk zvona je odlican sam telefon izradjen kvalitetno i bas deluje kompaktno.Ja sam uzeo preko telenora i stvarno je super kad dobijes ceo komplet opreme 🙂

Da li ima negde da se nadje samo adapter minisd/sd.
Imam mini sd karticu od 2GB, ali se adapter polomio.
Hvala!

Hvala najlepse!
Probacu da nadjem, raspitacu se kod jos nekih ljudi iz drustva, ali sumnjam da imaju oni.
Pozdrav!

Meni trebaju slusalice AD-46 (one sa komandama za muziku), i maska za N70, nije bitna boja, nego da je original ili neki bolji "kinez"... Jos da je sve to u Novom Sadu ili okolini... 🙂

Nazad
Vrh Dno