Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Nudim Deezer Premium Lifetime slot i VOYO.rs slot za po 1 uređaj u zamenu za Supernova MOVE Smart sa svim Arenama (u suštini mi trebaju samo svi Arena kanali bez ostalih kanala).
Da dodam, možete nuditi i Iris TV, Yettel TV itd...samo da ima sve Arene. Samo ne Orion.

Nudim EON van mreže FULL paket (mobilni,računar,tablet), Avast Premium licencu na 2 godine i Office 2024 trajna licenca, za HboMax 4k, Showtime 4k ili Disney+

Nudim EON van mreže FULL paket (mobilni,računar,tablet), Avast Premium licencu na 2 godine i Office 2024 trajna licenca, za HboMax 4k, Showtime 4k ili Disney+
Dodajem i jedan Move (Supernova) za tv.

Imam 5 slotova za obican eon i jedan smart slot. Menjao bih za nba leauge pass, neki vpn koji radi sa eonom, moze i euroliga pass ako ima neko, netflix 4k ako to jos uopste moze zbog adrese. Moze naravno i eon vam mreze.

Da dodam i konačno:
Nudim SkyShowtime slot, Deezer Premium Lifetime slot, VOYO.rs slot za po 1 uređaj i legalan ključ za android antivirus Kaspersky Premium za neogranicen broj uređaja, sve navedeno u zamenu za Supernova MOVE Smart ili iris SMART ili Yettel TV (sa svim Arenama).
Samo Orion ne.

Nudim Move Supernova (sve Arene, naravrno) slot.
Tražim EON... Bitno mi da imam prva 3 Sport Kluba a ako ih imam sve neću se buniti. 😁
Hvala.

Nudim HBO,sky, voyo za dizni,eon van ili u mrezi,amazon ili nesto peto…moze i 2 ili 3 ponudjena za nesto vrednije itd…

Nudim Deezer ili Apple Music u zamenu za Disney+.

Da dodam i konačno:
Nudim SkyShowtime slot, Deezer Premium Lifetime slot, VOYO.rs slot za po 1 uređaj i legalan ključ za android antivirus Kaspersky Premium za neogranicen broj uređaja, sve navedeno u zamenu za Supernova MOVE Smart ili iris SMART ili Yettel TV (sa svim Arenama).
Samo Orion ne.
Aktuelno i dalje

Nudim: EON van mreže FULL paket (mobilni,računar,tablet), MOVE Smart za tv, Avast Premium licencu na 2 godine i Office 2024 trajna licenca.

Tražim: HboMax 4k, Disney+, Euroliga pass.

Nudim SkyShow time u zamenu za YT premium Apple Music, Spotify ili Tidal

Radi li neka od aplikacija (mts, yettel, supernova) na sbb netu bez vpn?

Idemo opet ista konfuzija 😂😂 Koji / kakav Iris Go radi a kakav ne 😂

Ja imam Iris Go Start paket uz Soko lite i sljaka na SBBu, za dalje ne znam :)

EDIT: posto imam pristup i Iris Go Max paketu, sada probam i nece login, prebacim na MTS 4G i radi. Onda sam se vratio na SBB wifi i nastavio da koristim bez problema sve dok nisam ugasio aplikaciju i pokusao ponovo. Onda sam probao SBB wifi + VPN i takodje radi sve kako treba.

Poslednja izmena:
Da dodam i konačno:
Samo Orion ne.
Razmenjeno.

Menjam Voyo, Netflix ili Yettel TV za Apple TV ili Skyshowtime (valjda je Skyshowtime i Paramount+ isto, samo sto to nema kod nas. Ako nije neka me neko ispravi)

Poslednja izmena:
Menjam iris go HD sa HBO kanalima za A1 Xplore sa Skyshowtime tv kanalima ili Yettel sa Skyshowtime tv kanalima!

Koliko ja znam Yettel nema SkyShowtime kanale. Ekskluzivu je platio na neko vreme A1 i samo oni imaju 2 kanala u ponudi.

Yettel ima SkyShowtime. A šta su kanali?

Yettel ima SkyShowtime. A šta su kanali?
Mešate. Ima uslugu, ali ne i kanale ShowTime1 i ShowTime2. To za sada ima, kao ekskluzivu samo A1.

Izvinjivam se na pisanju ovde u pogrešnoj temi.

vratimo se na temu

Nazad
Vrh Dno