Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

trazim yetel TV nalog, u zameni disney + godisnji nalog ( trajanje 365 dana ) uz mogucnost produzenja...

Poslednja izmena:
Menjam jedan supernova nalog(max kanali), za jedan eon smart tv(van mreze) ili eon van mreže za pc/android.

Dajem Supernova MOVE (smart TV slot) ili MAX (Smart tv slot) u razmenu za EON van mreže za mobilni telefon.

Dajem iris go max HD nalog, trazim orion tv smart nalog sa HD kanalima ili eon tv smart nalog van sbb mreze ili A1 xplore sa novim Skyshowtime kanalima

Nudim:
1. ControlD, full control
2. Tivimate dozivotna licenca (trenutno slobodna dva slota)

Trazim:
1. EON smart tv slot, van mreze
2. ponudite

nudim YT premijum ili dizni plus ili Netflix ili F1 TV pro, NBA ligue pass za EON smart slot bilo koji paket

Poslednja izmena:
Potreban Netflix za laptop gde ne traži potvrdu o kućanstvu, Disney+ i Skyshowtime
Nudim: Tidal, Deezer

Nudim slot za EON Full paket Telemach BiH za Arena Sport kanale, koje mogu gledati na Telemach mreži.

Nudim HboMax HD, Dezzer, Move. Potreban Showtime 4k ili Eon ( nebitna država i da li je u mreži, ili ne ).
Javite se...

Hajmo probati jos jednom i necu se vise oglasavati :ROFLMAO:

Dakle, nudim ControlD full control account i jedan slot za Tivimate Premium lifetime (oboje) za EON smart tv
Ponuda traje do kraja vikenda i onda cu uzeti nesto drugo sto mi se nudi kroz privatne poruke

Ako ima neki slot za YouTube, domaći, imam valjda nesto od Oriona...
Na PP pa ćemo se dogovoriti

Ako ima neko Netflix ( srpski ili bilo koji sa redovnom pretplatom na duze) bez Nigerija i ostalih nestabilnih varijanti jer mi treba za tastu :) , placao bih mesecno ili sestomesecno....

Hajmo, ostao jos Tivimate Lifetime (2 slota), AdGuard lifetime i Surfshark licenca do ljeta 2027. godine..ponudite u pm sta imate za smart tv

Potreban mi je jedan smart tv slot za Supernova, pisite u pm sta vam treba u razmjenu, mogu ponuditi vise stvari za vasu Supernovu

Potreban neki vpn za android tv...ili eon van mreze...

Imam voyo.rs ,apolon, iris go , yettel tv

Supernova Smart TV slot (sa svim kanalima) + Voyo slot dajem u zamenu za Iris Go za PC ili Yettel Smart Slot.

Nazad
Vrh Dno