Manda94
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.04.2021
- Poena
- 95
Aktuelno i daljeNudim Supernova XL (za move app, svi kanali otkljucani) ili Amazon Prime (poljski) za EON Premium (ne treba mi za tv nego za desktop)
Aktuelno i daljeNudim Supernova XL (za move app, svi kanali otkljucani) ili Amazon Prime (poljski) za EON Premium (ne treba mi za tv nego za desktop)
ganjam dakle potrazujem Iris GO, jer to radi na PC ili laptopu, nudim disney +aktuelno, samo sto je Netflix otisao, ostaje disney +
zavrsenotrazim yetel TV nalog, u zameni disney + godisnji nalog ( trajanje 365 dana ) uz mogucnost produzenja...
Završeno.Menjam jedan supernova nalog(max kanali), za jedan eon smart tv(van mreze) ili eon van mreže za pc/android.
AktuelnoMenjam (nudim) Max za Spotify
Nudim:
1. ControlD, full control
2. Tivimate dozivotna licenca (trenutno slobodna dva slota)
Trazim:
1. EON smart tv slot, van mreze
2. ponudite
Nudim i Amazon Prime, Deezer, TidalPotreban Netflix za laptop gde ne traži potvrdu o kućanstvu, Disney+ i Skyshowtime
Nudim: Tidal, Deezer
resenoAko ima neko Netflix ( srpski ili bilo koji sa redovnom pretplatom na duze) bez Nigerija i ostalih nestabilnih varijanti jer mi treba za tastu, placao bih mesecno ili sestomesecno....
Hvala resenoPotreban neki vpn za android tv...ili eon van mreze...
Imam voyo.rs ,apolon, iris go , yettel tv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari