Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Nudim slot za "Max" (standard) ili Move Smart, u zamenu za Iris Smart ili Orion Smart.

Nudim hbo(telenor) imam 5 slob mesta, za netflix, disney amazon... Neki vpn... Stagod imate :)

Nudim OrionTV slot najjači paket u zamenu za EON TV Premium paket van mreže ili u mreži svejedno.
Da dodam ponudu: uz 1 slot za OrionTV najjači PLUS paket nudim i Deezer Premium 1 slot i 1 slot za MAX Standard - sve zajedno u zamenu za EON TV Premium slot aktivacija mojim kodom iz EON TV aplikacije na android tv stiku.

Nudim slobodna 3 slota Microsoft 365 godinu dana za EON koji radi preko Adguarda, Netflix Srbija i YouTube srpska porodica

Da dodam ponudu: uz 1 slot za OrionTV najjači PLUS paket nudim i Deezer Premium 1 slot i 1 slot za MAX Standard - sve zajedno u zamenu za EON TV Premium slot aktivacija mojim kodom iz EON TV aplikacije na android tv stiku.
Nije više aktuelno.

Trazim Xplore TV (A1) sa novim kanalima Skyshowtime 1 i 2 a nudim IRIS MAX HD

Jos gomila slobodnih mesta za hbo max standard i jos par za yt :) ponudite stagod imate, eon mi ne treba...

Potreban EON smart slot..nudim disney+, hbo max, skyshowtime

Nudim Orion TV slot sa svim otključanim kanalima u zamenu za EON Smart TV slot sa svim SK kanalima.

Nudim slot na Max-u, za slot u Spotify porodici

Nudim mesto u domaćoj Spotify familiji, potreban Netflix 4k.

Nudim MTS Iris TV slot, sa svim Arenama, u zamenu za EON smart TV slot.

Nudim Supernova XL (za move app, svi kanali otkljucani) ili Amazon Prime (poljski) za EON Premium (ne treba mi za tv nego za desktop)

I dalje aktuelno... nudim iris go max paket sa HD kanalima, katalogom HBO, Apolon itd., trazim Xplore A1 sa nova 2 kanala Skyworth ili Eon smart tv slot van SBB mreze

Nudim Supernova MOVE Smart (L paket) i MAX (Standard)/ili Voyo za EON van mreže za Smart TV.

nudim Netflix 4 K UHD acc ili Disney +
trazim Orion ili Yetel nalog sa arenama koji radi na PC ili laptopu

Nazad
Vrh Dno