Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Nudim slot Max-a ili Prime-a za Disney.
Takodje Supernova TV slot za Eon TV slot(ovde bi morala najpre proba da li ce Eon raditi kod mene).

Potreban EON TV premium slot (u mreži, van mreže svejedno). Nudim Netflix 4k (Ng) slot.

Imam ja ali imam i sve ostalo😂😂😂

Treba mi eon smart tv nalog van sbb mreze u zamenu za iris go max paket nalog i deljenje mobilnog neta za mts postpaid broj

Tražim Disney, nudim Bitdefender i/ili VPN slot.

Trazim disney, budim surfshark vpn ili yt premium
Edit: razmenjeno.

Poslednja izmena:
Menjam (nudim) Max za Spotify

Mijenjam Telemach BiH EON premium smart tv slot za SBB premium smart tv slot. Potrebno mi je radi nekih SR kanala kojih nemam i SR komentara na SK kanalima.

Ne znam jel nudi iko Geforce Now? Dajem prime, max, deezer, surfshark vpn, microsoft 365

Potreban EON slot za Smart TV. Nudim Supernova slot.

Jos uvek aktuelno!!!
Nudim iris max HD slot (+ mts postpaid deljenje mobilnog neta) za EON smart tv van SBB mreze!

Trazim Orion TV aplikacija, nudim PureVPN za jedan uredjaj.

Nudim disney+ u zamenu odgovara yt premium

Takodje Supernova TV slot za Eon TV slot(ovde bi morala najpre proba da li ce Eon raditi kod mene).
Aktuelno? Ja sam na sbb i hteo bih da probam arenu preko sbb-ovog neta na supernovi, orionu ili Yettelu. Imam od brata nalog na iris ali nece da pusti preko PC, preko tel normalno radi.

Nudim Supernova MOVE sa svim kanalima u zamenu za EON van mreže za Smart tv.

Nudim OrionTV slot najjači paket u zamenu za EON TV Premium paket van mreže ili u mreži svejedno.

Nazad
Vrh Dno