Nikad video da neko nudi ili priča o takvim trackerima ovde, a dugo sam u temi baš.
Naravno da nisi video, verovatno i neces kad mnogo ljudi sa podsmehom
pricaju o takvim trackerima.
Nikad video da neko nudi ili priča o takvim trackerima ovde, a dugo sam u temi baš.
Poslato 10k poena.Da li neko ima neki visak Bonus poena za CrnuBerzu
Hvala brate stigloPoslato 10k poena.
ne znam zasto bi bio mazohista, kad ima zilion nacina da se skine nesto sto me zanimaNa konto PTP-a, ukoliko je neko član na RED-u, pre par nedelja je otvorena oficijelna tema za regrutovanje. Zahteva se minimalno članstvo godinu dana, klasa Torrent Master (500 torrenata, 500 GB uploada). Iskreno, dosta visoko postavljena lestvica, ali svakako je dobro videti da bar negde postoji način za ulazak bez klasične pozivnice.
Ukoliko je neko voljan da se okuša, mogao bih da ga pozovem na RED ali naglašavam da je treker (bar meni) dosta težak za održavanje. Jedini upload koji sam uspeo da naguram je za ono što sam sam ripovao audio diskove i kačio. Od seedovanja tuđeg materijala se nisam 'leba najeo. Znam da postoji neka fora da se ripuje muzika sa Tidala, ali kako u toj metodi nedostaje .log fajl, svi ovi torrenti su u startu "trumpable" što znači da će prvom prilikom biti obrisani a sa njima ide i vaša statistika.
Greška
IP Adresu 178.x.y.z već neko koristi. Dozvoljavamo samo jedan nalog po IP adresi.
Da nis iza CG-NAT-a? To mi jedino pada na pamet. Mozda da probas sa zamenom IP adrese na ruteru.Da li je moguće da na CB ne pušta da se registrujem još od početka ove godine, i sa pozivnicom, i bez nje poruka koju dobijam po najmanje 50-ti put je ista, kad upotrebim VPN onda mi to javi i ne daje dalje, a kad isprobavam na sve druge načine poruka je već mesecima ista:
Imam pozivnicu za FileList ako nekome treba.
Jedini uslov je da ste clan sa duzim stazom na forumu.
Ajmo da brojimo koliko dana ce proci dok se neko ne seti za pozivnicu za CB. Moje skromno misljenje da ce se neki sampion javiti vec u toku nedelje...Sto bi se reklo ko se registrovao, registrovao se. Sad CB ce biti zatvorena za registraciju do danjega osim ko ima pozivnicu.
Ajmo da brojimo koliko dana ce proci dok se neko ne seti za pozivnicu za CB. Moje skromno misljenje da ce se neki sampion javiti vec u toku nedelje...
Jel se vredi registrovati na koji od navedenih?AvistaZ, CinemaZ, ExoticaZ i AnimeZ ce biti otvoreni za registraciju tokom vikenda.
Prva dva su dosta solidni trackeri fokusirani na azijsku (AvistaZ) i evropsku (CinemaZ) kinematografiju.
Jel se vredi registrovati na koji od navedenih?