Koji je razlog blokiranja naloga? Sto ne pokusas da pises podrsci u vezi blokiranog naloga?Jel' meni neko moze pomoc da mi odbokiraju CB nalog?
Kako?Koji je razlog blokiranja naloga? Sto ne pokusas da pises podrsci u vezi blokiranog naloga?
Zamoli nekog odavde ko ima nalog na Cb da pise na forum u vezi tvog problema
Znas koliko ce to da mu pomogne? Nista se nece dogoditi, ja sam bio slao poruke Emilu kada su ljudi imali problema sa prvom otvorenom registracijom (posle ko zna koliko vremena) jer im na email nije stizala poruka da potvrde nalog. Poslao sam nekoliko poruka ni na jednu se Emil nije udostojio da da neki odgovor kada bi problem bio resen ili bar tim ljudima koji su se vec registrovali da potvrdi naloge. Tako da na posaljes poruku sa pitanjem sto je tom i tom banovan nalog rizikuje svako da prodje isto sa banom.Zamoli nekog odavde ko ima nalog na Cb da pise na forum u vezi tvog problema
Pisao sam mu i ja polovinom prošle godine za roadcrasher-a i za još dvojicu odavde zbog ne stizanja mejla za promenu šifre, i odgovorio je, više puta. Ta dvojica su uspela da vrate pristup nalozima, a za roadcrasher-a mi je rečeno da je banovan zbog varanja i da nema šanse da mu vrate nalog i da je to završena priča, što sam mu i u ovoj temi preneo https://forum.benchmark.rs/threads/razmena-pozivnica-za-torrent-trackere.190433/post-6678885Znas koliko ce to da mu pomogne? Nista se nece dogoditi, ja sam bio slao poruke Emilu kada su ljudi imali problema sa prvom otvorenom registracijom (posle ko zna koliko vremena) jer im na email nije stizala poruka da potvrde nalog. Poslao sam nekoliko poruka ni na jednu se Emil nije udostojio da da neki odgovor kada bi problem bio resen ili bar tim ljudima koji su se vec registrovali da potvrdi naloge. Tako da na posaljes poruku sa pitanjem sto je tom i tom banovan nalog rizikuje svako da prodje isto sa banom.
Dok je CB vodio Bruno bilo je daleko bolje. Bar mislim da se predhodni tako zvao, davno je bilo.
Poslao sam ti 10000 poenaAko jos neko ima visak poena za CB neka posalje, nick je isti kao ovde. Hvala unapred !
Poslato 10k poena.Ako jos neko ima visak poena za CB neka posalje, nick je isti kao ovde. Hvala unapred !
Ako je zbog turskih serija i bolje što ne možeš da nadješ![]()
Zato sam i dosao ovde da mi neko posalje pozivnicu ili da me uputi "tamo" A ne da raspravljamo o kvalitetu turskih serija.Onda pravac tamo.![]()
Nikad video da neko nudi ili priča o takvim trackerima ovde, a dugo sam u temi baš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari