Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Jel to Kinozal.tv u problemu , ranije sam mogao lako naci alternativnu url al sad nece nista sto sam probao i pokusao

Sad probao meni radi .tv

Meni su svojevremeno blokirali nalog i nikad nisam dobio bilo kakvo obrazloženje.
Sad me i ne zanimaju više.

Hvala veljkoka na FL!

Imam pozivnicu za FileList ako nekome treba.
Jedini uslov je da ste clan sa duzim stazom na forumu.

Zamoli nekog odavde ko ima nalog na Cb da pise na forum u vezi tvog problema
Znas koliko ce to da mu pomogne? Nista se nece dogoditi, ja sam bio slao poruke Emilu kada su ljudi imali problema sa prvom otvorenom registracijom (posle ko zna koliko vremena) jer im na email nije stizala poruka da potvrde nalog. Poslao sam nekoliko poruka ni na jednu se Emil nije udostojio da da neki odgovor kada bi problem bio resen ili bar tim ljudima koji su se vec registrovali da potvrdi naloge. Tako da na posaljes poruku sa pitanjem sto je tom i tom banovan nalog rizikuje svako da prodje isto sa banom.

Dok je CB vodio Bruno bilo je daleko bolje. Bar mislim da se predhodni tako zvao, davno je bilo.

Znas koliko ce to da mu pomogne? Nista se nece dogoditi, ja sam bio slao poruke Emilu kada su ljudi imali problema sa prvom otvorenom registracijom (posle ko zna koliko vremena) jer im na email nije stizala poruka da potvrde nalog. Poslao sam nekoliko poruka ni na jednu se Emil nije udostojio da da neki odgovor kada bi problem bio resen ili bar tim ljudima koji su se vec registrovali da potvrdi naloge. Tako da na posaljes poruku sa pitanjem sto je tom i tom banovan nalog rizikuje svako da prodje isto sa banom.

Dok je CB vodio Bruno bilo je daleko bolje. Bar mislim da se predhodni tako zvao, davno je bilo.
Pisao sam mu i ja polovinom prošle godine za roadcrasher-a i za još dvojicu odavde zbog ne stizanja mejla za promenu šifre, i odgovorio je, više puta. Ta dvojica su uspela da vrate pristup nalozima, a za roadcrasher-a mi je rečeno da je banovan zbog varanja i da nema šanse da mu vrate nalog i da je to završena priča, što sam mu i u ovoj temi preneo https://forum.benchmark.rs/threads/razmena-pozivnica-za-torrent-trackere.190433/post-6678885

Napravio sam novi nalog al' ovraticu ja svoj stari nalog uskoro. Kad se ova ekipa izmjenila i zasto?
Prije 2 godine DrDragan, Majevica i Boban(75?) su bili sysops, znam da je stina bio admin a ja mislim i Neo.

Ako jos neko ima visak poena za CB neka posalje, nick je isti kao ovde. Hvala unapred !

3 IPT pozivnice ...samo stariji članovi 100+ postova na bench u .za detalje na pm .

Momci , hvala svima na poenima 🍻

Da li neko ima pozivnicu za neki dobar tracker gde se postavljaju spanske ili turske serije u 1080p ili 2160p
Ili ako postoji neki public tracker,ja nisam mogao da pronadjem.

Ako je zbog turskih serija i bolje što ne možeš da nadješ :D

Hajde daj primer neki da probam da nadjem na BTN-u. Ako tamo nema, onda nema nigde.

Nema na BTN-u.
Serije postoje i u 4k ali ih tamo nema.
Globalno je sigurno najbolji BTN ali to ne znaci da moraju da imaju iz sve drzave serije.
Sigurno turci imaju svoje trackere sto postavljaju svoj materijal,kao i mi sto imamo nase.

Nikad video da neko nudi ili priča o takvim trackerima ovde, a dugo sam u temi baš.

Ne, ne priča niko o njima. To je poenta.

Nazad
Vrh Dno