- Učlanjen(a)
- 03.10.2018
- Poena
- 70
imas ga na nebulance.io i to u punokrvnom hd-u od po 35 gb pa navise.
ovo je sramotno. pa i nije neki sajt... tragedijaNije strasno, cesto je otvoren. Ja bih ti poslao pozivnicu ali jedan "genije" odavde sa sajta kojem sa poslao pozivnicu banovao i sebe i mene, uz komentar "pa i nije neki sajt".
Sta reci, nas narod kaze "ucini dobrotu za svoju sramotu".
Ja sam to isto uradio preko RSS-a"Trik" za pumpanje snečeva na BTN-u 😊
Kada se otvori stranica neke serije, postoji series collector na sidebar-u gde se definišu kriterijumi (veličina, rezolucija i slično) i to omogućava da se na klik downloaduje na stotine torrent fajlova željene serije u zip arhivi. Za ovo je zgodno koristiti talk show emisije koje imaju na stotine epizoda godišnje a nije preterana veličina fajlova. Kada spremite tih par hiljada torrenata i pripremite dovoljno skladišnog prostora da ih sve skinete, podesite torrent klijent da vrši monitoring foldera i da svaki torrent fajl koji se pojavi u folderu, automatski doda na listu za skidanje na željenu lokaciju. Ovu funkcionalnost ima recimo qBittorrent.
Ostaje samo poslednji korak da kopirate sve one torrente u monitoring folder i da sačekate da se skinu. Naravno, budite obazrivi sa obaveznim seedovanjem. Srećno skidanje. 😊
Slažem se, ali to je slučaj samo sa ekstremno traženim sadržajem. Za neke manje popularne serije, par stotina je plafon. Kačio sam nekoliko puta, odnosno ispunjavao sam neke requestove, i kad uporedim koliko je vremena potrebno odvojiti da napraviš screenshotove, file info, opis i sve što se zahteva da ne bi administracija odbila torrent, ovo je mnogo manje posla.Moje iskustvo je da je snatch-eve najlakše nakupiti uploadovanjem, na nekoliko uploadovanih fajlova može da se skupi i po par hiljada snatch-eve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari