Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Nije strasno, cesto je otvoren. Ja bih ti poslao pozivnicu ali jedan "genije" odavde sa sajta kojem sa poslao pozivnicu banovao i sebe i mene, uz komentar "pa i nije neki sajt".
Sta reci, nas narod kaze "ucini dobrotu za svoju sramotu".
ovo je sramotno. pa i nije neki sajt... tragedija

ma kazem da je sramota sta je taj lik uradio pod izgovorom "pa i nije neki sajt" to je sramota i strasno. nekom ucinis, das mu pozivnicu a on izigra poverenje tako.

Koji je najlakši način nabiti broj snatchesa na BTN-u? Sve od zahteva imam za Master rank osim za to, fali mi još jedno 1400 komada :D

Skidaj one male preko 100mb

Samo ručno mora? Ne postoji nekako automatski da skida te male?

Ja sam ručno skidao,nije neki problem

"Trik" za pumpanje snečeva na BTN-u 😊

Kada se otvori stranica neke serije, postoji series collector na sidebar-u gde se definišu kriterijumi (veličina, rezolucija i slično) i to omogućava da se na klik downloaduje na stotine torrent fajlova željene serije u zip arhivi. Za ovo je zgodno koristiti talk show emisije koje imaju na stotine epizoda godišnje a nije preterana veličina fajlova. Kada spremite tih par hiljada torrenata i pripremite dovoljno skladišnog prostora da ih sve skinete, podesite torrent klijent da vrši monitoring foldera i da svaki torrent fajl koji se pojavi u folderu, automatski doda na listu za skidanje na željenu lokaciju. Ovu funkcionalnost ima recimo qBittorrent.

Ostaje samo poslednji korak da kopirate sve one torrente u monitoring folder i da sačekate da se skinu. Naravno, budite obazrivi sa obaveznim seedovanjem. Srećno skidanje. 😊

Moje iskustvo je da je snatch-eve najlakše nakupiti uploadovanjem, na nekoliko uploadovanih fajlova može da se skupi i po par hiljada snatch-eve.

"Trik" za pumpanje snečeva na BTN-u 😊

Kada se otvori stranica neke serije, postoji series collector na sidebar-u gde se definišu kriterijumi (veličina, rezolucija i slično) i to omogućava da se na klik downloaduje na stotine torrent fajlova željene serije u zip arhivi. Za ovo je zgodno koristiti talk show emisije koje imaju na stotine epizoda godišnje a nije preterana veličina fajlova. Kada spremite tih par hiljada torrenata i pripremite dovoljno skladišnog prostora da ih sve skinete, podesite torrent klijent da vrši monitoring foldera i da svaki torrent fajl koji se pojavi u folderu, automatski doda na listu za skidanje na željenu lokaciju. Ovu funkcionalnost ima recimo qBittorrent.

Ostaje samo poslednji korak da kopirate sve one torrente u monitoring folder i da sačekate da se skinu. Naravno, budite obazrivi sa obaveznim seedovanjem. Srećno skidanje. 😊
Ja sam to isto uradio preko RSS-a

Moje iskustvo je da je snatch-eve najlakše nakupiti uploadovanjem, na nekoliko uploadovanih fajlova može da se skupi i po par hiljada snatch-eve.
Slažem se, ali to je slučaj samo sa ekstremno traženim sadržajem. Za neke manje popularne serije, par stotina je plafon. Kačio sam nekoliko puta, odnosno ispunjavao sam neke requestove, i kad uporedim koliko je vremena potrebno odvojiti da napraviš screenshotove, file info, opis i sve što se zahteva da ne bi administracija odbila torrent, ovo je mnogo manje posla. :)

Ili što Aca kaže, preko RSS-a. :)

Šta preporučujete od softvera za skidanje? Godinama sam na 2.2.1 utorr i to lepo radi, pa rekoh da li ima neki bolji koji je dozovoljen na svim trakerima.

Ja sam na HTPC-u sa 2.2.1 prešao na qBitorrent, jer 2.2.1 nema podršku za 4K rezoluciju i onda ne mogu sve da vidim u programu. uTorrent 2.2.1 sam godinama koristio.

U vi ste jos dobri sa 2.2.1 verzijom, ja ne mrdam sa uTorrent 2.0.4 (build 21586). Niko me ne dira i ne trazi da imam noviju verziju ja zadovoljan. Probao sam ove nove verzije 3 ili vec koje su im oznake i posle 5 minuta obrisem i vratim ovu verziju.

Samo jedna stvar za BTN snatch, ja kada sam to radio pre par godina bila je definisana minimalna veličina fajla da bi se on računao kao snatch. Mislim da je min bio negde oko 150MB ali stvarno ne mogu da se setim, proverite to da ne skinete gomilu stvari za džaba...

Ako nije menjano treba da bude fajl preko 100mb

Ma ni ja neću Overlord. Master i to je to. Bio sam ih pitao za donacije, primaju samo BTC. Preko paypala bih im uplatio, a ovako ne mogu. Minimalna transakcija za btc me izadje oko 100 dolara, a platio bih malo manje za početak.

skrenuo bih pažnju na naziv teme "Razmena pozivnica za torrent trackere". za torrent klijente postoji tema.
hvala na razumevanju

Tracker o kome se malo ili uopšte ovde ne piše a odličan je-BeyondHD.Ni sam ga za osam godina nisam koristio,sada sam rešio da idem na klase.I ako može da se dodje do pozivnica da se podeli ovde.

Vrh Dno