ptp pozivnica je samo za viši rank članova i puno košta, milion i po poena, ja skupim toliko poena za godinu dana ali nemam ranknigde pozivnice za ptp a tolika rasprava
Za to su ti dobri BIT-HDTV i HDT vidi ko ima višak pozivnicaDa li ima neko pozivnicu višak za neki torrent tracker koji ima veći broj Remux filmova, seed-ujem 24/7 ako je to neki uslov za ostanak na tracker-u.
Ako ima neko pozivnicu za BIT-HDTV ili HDT bio bih zahvalan.Za to su ti dobri BIT-HDTV i HDT vidi ko ima višak pozivnica
Na FL je rasprodaja sa poenima.. Može se, između ostalog, uzeti povoljno VIP status.
Ako ti je dinamicka ip adresa verovatno se promenila samo resetuj torrent clijenta preko koga sidujes i vratice se sve ( barem sam ja tako resio a mislim da i tako pise na FL )Ima li još neko problem na FL da mu ne radi seed? Sad gledam seedbox, piše da seeduje, i normalno se vidi statistika na drugim sajtovima, dok na FL piše seeding 0, snatched, seeding i snatchlist kompletno prazne, a torrenti preko browse mogu da se nađu.
Da, na permanent VIP sam mislio.Pa i nije mnogo spusten VIP, sa 3.000 na 2.500.
Jedino ako mislis na permanent VIP, to je vec lepa prilika ko je nakupio poena...
Da li ima neko pozivnicu za FileList, imam 3 pozivnice za IPtorrents.
Inace sam upao na RevTT i uopste mi se ne svidja, sve im je rarovano, katastrofa...