[email protected]
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2007
- Poena
- 330
Bonus points accumulate at certain rates depending on the torrent you are seeding! A single episode will generally have a far lower bonus rate than a Season pack. There is a special formula we use for this. Season packs rates are based on: Months * Filesize * 0.15. So the bigger the torrent and the longer you seed, the more points you get. Episodes are simply Size * 0.15. An additional bonus multiplier applies where there are less than 5 seeders on a torrent.
To sam skontao da konstatnim menjanjem lumena u bonus poene i obratno (poput berze) mozes da dobijes gomilu bonus poena na nista i to da trejdujes za klase...ali pretpostavljam da za to mogu da te kickuju pa se ne ustrucavam da to primenim, suvise je BTN elitan da se igram sa timDa ne bese tih poklona, ostado ja na 0 upld xaxaxa
A kako se dobijaju lumensi i ti bonus poeni, mislim ako se zanemari beskorisni irc.
I bez konverzije lms>bs i obrnuto.
hehehe sto bi to bilo lepo da moze takoDacu ti primer: Za 1 lumen dobijes 1200 BP, a za 800 BP dobijes 1 lumen (odnosi nisu isti kao sto se vidi), znaci ako zamenis 800 BP za 1 lumen, pa opet taj isti lumen za 1200 BP u plusu si 400 BP i tako u nedogled dok ne skupis koliko ti treba. Sto vece zamene vise bonus poena dobijas, a na kraju sa tim bonus poenima kupujes nove klase koliko sam ja razumeo.
E sad ne znam da li postoji ogranicenje u smislu 10 lumena, 10 razmena, posto bi skontali admini da je prevara...
Dacu ti primer: Za 1 lumen dobijes 1200 BP, a za 800 BP dobijes 1 lumen (odnosi nisu isti kao sto se vidi), znaci ako zamenis 800 BP za 1 lumen, pa opet taj isti lumen za 1200 BP u plusu si 400 BP i tako u nedogled dok ne skupis koliko ti treba. Sto vece zamene vise bonus poena dobijas, a na kraju sa tim bonus poenima kupujes nove klase koliko sam ja razumeo.
E sad ne znam da li postoji ogranicenje u smislu 10 lumena, 10 razmena, posto bi skontali admini da je prevara...
Kao što reće Dzoni, obrnuo si to.
Obrati pažnju na natpise iznad dva odeljka gde se kupuju/prodaju bp, imaš "Exchange Bonus for Lumens" i "Exchange Lumens for Bonus" pa u odnosu na to vidi šta je šta...
Ništa. Radi ok.
403 Forbidden
Unauthorized IP address.
Probao sam to odma'. Nema ga.
Dopisujem se sad sa adminom, pa ću da vidim šta će da bude.