Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

E hvala ti puno, snašao sam se u medjuvremenu. Neko od kolega se javio I pomogao.

Jel vredi nešto od toga i za šta?

Nemam pojma iskreno, ovo sam video u pravilima pa mi nisu interesantni
  • Using a proxy/TOR/Anonymizing Services/Data Centres (incl seedboxes/VPS/VPN) on the website can and will get your account disabled unless you have Admin permission to use a proxy. You can seed torrents as you wish (seperate to the website)
  • Anyone Signing up or being Invited to the site, must be connected to a non-commercial/residential xDSL/Cable line.
  • Anyone connected via a 3g/4g/5g service, Non-static wireless service, any tor/proxy/anonymizing service, Public WIFI Hotspots, Any IP located in a commercial or Data Centre (incl seedboxes/VPS/VPN) WILL have their account disabled, until they can satisfy staff of their true identity. This is due to returned banned members.

Da li neko ima pozivnicu za torenthr? bio bi jako zahvalan?

Pozz. Da li mozda neko ima pozivnicu za ovaj SportsCult.Org?

Hvala.

Da li neko ima pozivnicu za torenthr? bio bi jako zahvalan?
Imam pozivnicu. Ajde ako ti nije problem prosledi mi samo RATIO sa nekog malo ozbiljnijeg trakera pa ti saljem pozivnicu.

Ako ima neko pozivnicu za crnu berzu, znacilo bi mi, a nudim za iptorrents, naravno u oba slucaja screenshot sa trackera.

Posto je kako vidim veceras pozitivna atmosfera da nema neka dobra duša da mi pomogne sa HDB/PTP…imam već solidan profil na BTN ali treba da čekam još bar godinu da dobijem prava za aplikaciju.

Sa tim se ne salimo nikad da ponovim pogotovo u ovako lepo zimsko veče , posalji p.p. ( mislim da treba mail , sad cu vidim kako ide to ) da mogu da te pozovem
A na tebi ostaje da tamo postujes pravila i ostanes i budes dobar seeder a ne epizodista
Al si trebo da budes i od starta i iskren i kazes da si imo nalog na EUC i da te sistem obriso zbog neaktivnosti i sta si dobio od njih pa bi se neko mozda javio sa savetom sta i kako i da li moze nesto da se uradi ovako sam odbijen da ti dam pozivnicu jer tvoj mail je u njihovom sistemu 😯

Poslednja izmena:
Sa tim se ne salimo nikad da ponovim pogotovo u ovako lepo zimsko veče , posalji p.p. ( mislim da treba mail , sad cu vidim kako ide to ) da mogu da te pozovem
A na tebi ostaje da tamo postujes pravila i ostanes i budes dobar seeder a ne epizodista
Bicu ne brini,dugo sam u ovome,Hvala ti veliko unapred :)

Al si trebo da budes i od starta i iskren i kazes da si imo nalog na EUC i da te sistem obriso zbog neaktivnosti i sta si dobio od njih pa bi se neko mozda javio sa savetom sta i kako i da li moze nesto da se uradi ovako sam odbijen da ti dam pozivnicu jer tvoj mail je u njihovom sistemu 😯
To si u pravu,moja je greska,izvinjavam se zbog toga,jednostavno sam mislio da nece biti problema jer su mi oni preporucili da potrazim pozivnicu,znaci samim tim mi dozvolili da napravim"drugi" account posto je stari obrisan zbog neaktivnosti...sta da se radi sta je tu je...gledacu da mi se u buduce ne desava isto.

Kod ovih stvari treba biti oprezan…

standardna je procedura da treker zadržava ne samo blokirane email adrese već i IP adrese sa kojih se blokirani korisnik logovao.

Kreiranje duplih naloga nije dozvoljeno, tako da i onaj koji poziva takvog korisnika snosi rizik.

Oni koji nemaju stalne IP - statičke adrese su donekle u boljoj poziciji (nekada ISP dodeli drugu IP ako ruter ne radi neko vreme).

Da ne spominjemo kako top tier trekeri (tzv. cabal) razmenjuju podatke o blokiranim email/IP adresama.

U slučaju neaktivnosti-najsigurniji način je kontaktirati staff trekera preko IRC-a i biti otvoren i iskren…ili sačekati trenutak kada se otvori registracija novih naloga.

Kod ovih stvari treba biti oprezan…

standardna je procedura da treker zadržava ne samo blokirane email adrese već i IP adrese sa kojih se blokirani korisnik logovao.

Kreiranje duplih naloga nije dozvoljeno, tako da i onaj koji poziva takvog korisnika snosi rizik.

Oni koji nemaju stalne IP - statičke adrese su donekle u boljoj poziciji (nekada ISP dodeli drugu IP ako ruter ne radi neko vreme).

Da ne spominjemo kako top tier trekeri (tzv. cabal) razmenjuju podatke o blokiranim email/IP adresama.

U slučaju neaktivnosti-najsigurniji način je kontaktirati staff trekera preko IRC-a i biti otvoren i iskren…ili sačekati trenutak kada se otvori registracija novih naloga.
Kakav je taj CABAL traker,jel dobar? Sta se nudi na njemu?

Hvala, ramenio sam se sa članom @BurgosNew. DObio sam IPT a on CB.
Što se tiče FL, treutno ne može da se kupi VIP status na 30 dana (pre je moglo), isključena opcija iako imam ekstra mnogo onih koina, kada puste imam 15 pozivnica, jer samo VIP može slati pozivnice.

Jedno pitanje, koristim sajt crna berza i sve seedujem sto preuzmem ali nikao da mi se poboljsa rejting? Kako poboljati ratio na torrent traker? Hvala

Menjaš bonus poene za upload.

Nazad
Vrh Dno