Šta je novo?

Razmena PC igara

Nisam siguran da li ovo moze da se menja ali da pitam.
Pre jedno 6 meseci i vise kupio sam RDR2 preko ukrajinskog epic-a.
Ako ovo moze da se menja,menjam samo za TW3 GOTY.
Dajem moje podatke za log in,tu je samo ta igra na nalogu.

Desperados 3
Evan's Remains
Mass Effect Legendary Edition
Police Stories
Red Solstice 2

Nesto po izboru u zamenu za Suzerain iz ovomesecnog Humble Bundle-a.

Ostalo mi iz HB bundle-a Necromunda: Hired Gun, Legion TD 2, Legend Of Keepers, Banners Of Ruin, Yes Your Grace, Atom RPG Trudograd. Ako neko ima nešto da ponudi za razmenu može poruka u inbox.

Potdrav. Pošto sam nov u ovom svijetu ps4 interesuje me kako ide razmjena i skidanje igrice. Ako je npr.igrica digitalna ja davam mejl i šifru od te igrice i interesuje me kako je skidam na svojoj konzoli . Dali isto kao kad sam je kupovao ? Tj isti je postupak ?

Nisam nesto nalazio da se daju acc. sa igrama ali ako nekog forumasa zanima da odigra kampanju COD: Modern Warfare (2019) i Call of Duty - Black Ops: Cold War mogu mu pozajmiti moj Battle.net nalog.

Imam Epic nalog sa GTA V, moze zamena za neki kod ili nalog sa nekom igrom, ponudite na PM.

Da li neko menja/prodaje EU4: The Complete edition (prosle godine je bilo na humble bundle)? Ili da li neko ima posebno neke DLC-ove?

Ne znam bas kako to funkcionise, ali ima osnovnu igru sa 5 DLC-ova pa bih hteo da nekako kompletiram.

Ako nekog interesuju Black Ops 3, GTA V, MCSQ, ARK nalozi neka mi pise u pm sta ima za zamenu :)

Eve vi sinovi,
M2HF6-Q96J4-XQ73G-TJ44T-9KXPZ

Menjam kljuc od fallout 76 u windows storu za fallout 4 seriski

Menjam Ubisoft nalog sa Assasins Creed Odyssey igrom za steam cd keys, pisite ponude

Trebaju mi za COH 2 neke šminke za vozila, koje nisu standardne i ne mogu da se kupe u igri. U glavnom su iz nekih pre ordera

Mafia 1 remake kljuc za steam za zamenu od sledecih AAA naslova,ali da bude kljuc za epic ili steam,Uncharted 4,Rdr 2 ili Gta Trilogy,od manjih naslova prihvatam Dave the Driver pisite na pm oko dogovora

Menjam steam nalog sa Horizon: Zero Dawn i Final Fantasy XVI, ni jedan achevement nije otkljucan, nalog nije kupljen vec su posebno regularno kupljene igre. Ima jos par sitnih igara poput Dragons Dogma: Dark Arisen, Skyrim SE...
U zamenu neki dobar rpg kljuc ili nalog, moze i za xbox.
Alan Wake 2, Space Marines 2 za xbox ili Black Myth Wookong za PC bi bili idealni, ali zelje su jedno 😁

Poslednja izmena:
Imam visak kljuceva od Amazon Prime Gaminga za GoG:

Baldur's Gate 1 & 2 EE
The Outer Worlds Spacer's Choice ed.
Spelunky

Ne zelim da kacim kljuceve, da ne bi pokupili botovi, ko je zainteresovan od aktivnih clanova neka pusti PM prosledicu mu tako...
Ako neko ima visak kljuc od HB-a za The Invicible (sci-fi walking simulator) ja sam zainteresovan ako ne nista...

Da sa tugom objavim da se najbolji sajt za trejdovanje igara barter.vg gasi od Božića. Sajt će zapravo ostati, ali se neće moći više slati ponude. Uprava kaže da su razlozi za gašenje zastarela platforma i zamor volontera.

Najbliža alternativa je lestrades.com, čak se tu mogu i importovati liste sa barter.vg, da ne biste morali ponovo da ih pravite.

Nazad
Vrh Dno