Rešeno.Prodajem USDT u vrednosti 1000€. BEograd. Bez provizije.
I jos jedna stvar : Tema je za aktivne clanove foruma. Nemojte se registrovati samo da bi postavljali oglase.
Hvala.
Pozdrav,
Da li mozete da mi pojasnite (pocetnik sam) kako se valute razmenjuju preko clanova? Ja sam nalog otvorio konkretno na Binance menjacnici.
Hvala
Najjaci su ovi likovi koji su kao usli u pricu a traze da im se sve nacrta miiislim ono.
Otvorio nalog
Sory za off bilo je jace od mene
Sve zavisi sta menjas. Najednostavnije ti je pretovris kripto u Usdt, usdt zamenis za novac, imas par clanova ovde koji kupuju usdt. Trade ide bas u najvise slucaja preko Binanca, ti ga imas vec, sa svg binanca prebacis njemu, metoda face to face je najbolja. Tako sam ja radio i prodao moj kripto. U sustini tako se trejda. nema nista komplikovano a ni prosto, na ovoj temi na stranici dva imas post od Scorpija kako on kupuje to jes trejda.... a sto se tice ovog paradoksa da neki ljudi umisle to sto otvore nalog na binance puste jednu grafiku da kopa i umisle da oni nesto znaju u odnosu koji tek ulaze to ti je normalno za nas narod i + daju sebi zapravo da vredjaju i drze lekcije kako se treba ponasati !Prvo hvala na informacijama.
Drugo, nisam kao usao, nigde nikad ne ulazim kao.
Trece, nisam nigde napisao da mi se nacrta nesto, vec u recenici ili dve pojasni, moglo je i u dm.
Cetvrto, procitao sam gomilu stvari na ovu temu ovde na forumu u drugim sekcijama, ali su neke informacije toliko strare da su neupotrebljive, a ovde je naprvoj strani svadjanje i prepirka oko toga da li ce neko nekog prevariti, sto me zaista ne interesuje da citam, na deugoj strani gde se nastavlja prepirka sam odlucio da preskocim i pitam.
I poslednje ali ne i manje bitno, meni nikad nije tesko da nekom nesto napisem i pomognem ako mogu i imam vremena, pa sam naivan da takvih ima jos…
Ljudski savet: ako nemas sta pametno da kzes, nemoj ni govoriti.