ZavrsenoKupujem 2600 USDT,licno i bez provizije.Zemun po mogucnosti
ZavrsenoProdajem 1900 usdt 1950 Binance TRON trc20
Beograd
ZavrsenoProdajem 1000 usdt , licno , uplata na racun.
Beograd
Nije vise aktuelno.Prodajem 350 USDT sa Binance, licno, Nis ili Bg.
Nije samo dobro razmišljanje nego i normalno čak, ali nema to veze kod nas na balkanu pohlepa vlada ljudima. Npr: čovek kupi nešto novo za 100€ i za godinu dana hoće da preproda za 120€ a ne vredi toliko više i naravno korišćena roba - pohlepa opet.1. Kada ja prodam USDT f2f, to znači da sam uštedeo 15% poreza + nekoliko % provizije banke i menjačnice.
2. Kada kupim USDT to znači da sam uštedeo nekoliko % provizije banke i menjačnice, a odričem se mogućnosti oslobađanja poreza
Pa onda bi bilo logično da imam računa da u slučaju 1. poklonim kupcu bar tih nekoliko % provizije (na njegovu stranu).
Da li dobro razmišljam ? Demantujte me ako grešim.
ne da je loginocno nego da im se javno zahvalimo 😅1. Kada ja prodam USDT f2f, to znači da sam uštedeo 15% poreza + nekoliko % provizije banke i menjačnice.
2. Kada kupim USDT to znači da sam uštedeo nekoliko % provizije banke i menjačnice, a odričem se mogućnosti oslobađanja poreza
Pa onda bi bilo logično da imam računa da u slučaju 1. poklonim kupcu bar tih nekoliko % provizije (na njegovu stranu).
Da li dobro razmišljam ? Demantujte me ako grešim.
Otisla preko Kupujem Prodajem !Menjam svoju grafičku RX 6700 XT za 400 USDT, Beograd. Slobodno u DM.
Stavila bih ovaj post i u oglase ovde ali još uvek nemam prava u tom delu forum.
Prodato...Prodajem 425 usdt za 425 eur, Beograd ako je neko zainteresovan nek salje poruke u DM.
Prodato. Preporuka za @ScorpyyProdajem 500usdt za 500eur. Zemun, Beograd.
Otisla preko KP za 15 min al za eureMenjam grafičku karticu staru oko 10 meseci bez pisane garanacije ( ali ima neku preko posrednika) RTX 3060 12GB OC za 340 USDT, zainteresovani neka se jave u PP. Beograd