bata87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.03.2010
- Poena
- 229
Naime dosao sam u priliku da za relativno malo para (50 eur) pazarim HP 6515 (moj rodjak hoce da ga se otarasi, pa mi ga daje po ovoj ceni), telefon je izuzetno ocuvan, iako je zastareo bas (pre pola godine mu je i baterija zamenjena).
Elem posto ovaj pda-fon ima instaliran WM 2003se hteo bih da pitam one koji su koristili ovu i novije verzije WM-a (5,6) da li postoje neka znacajna unapredjenja u novijim verzijama, posto koliko vidim na nekim stranim forumima ljudi mahom pricaju da su stvari uglavnom kozmeticke prirode... inace tel mi mahom treba zbog manje-vise intezivnog mail-a (a i dok ne skupim dovoljno za Desire
) i interesuje me da li gubim nesto sa starijom verzijom OS-a ili je super kupovina za ovaj novac.
Elem posto ovaj pda-fon ima instaliran WM 2003se hteo bih da pitam one koji su koristili ovu i novije verzije WM-a (5,6) da li postoje neka znacajna unapredjenja u novijim verzijama, posto koliko vidim na nekim stranim forumima ljudi mahom pricaju da su stvari uglavnom kozmeticke prirode... inace tel mi mahom treba zbog manje-vise intezivnog mail-a (a i dok ne skupim dovoljno za Desire