Šta je novo?

Razlike izmedju verzija WM OS-a

bata87

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2010
Poena
229
Naime dosao sam u priliku da za relativno malo para (50 eur) pazarim HP 6515 (moj rodjak hoce da ga se otarasi, pa mi ga daje po ovoj ceni), telefon je izuzetno ocuvan, iako je zastareo bas (pre pola godine mu je i baterija zamenjena).
Elem posto ovaj pda-fon ima instaliran WM 2003se hteo bih da pitam one koji su koristili ovu i novije verzije WM-a (5,6) da li postoje neka znacajna unapredjenja u novijim verzijama, posto koliko vidim na nekim stranim forumima ljudi mahom pricaju da su stvari uglavnom kozmeticke prirode... inace tel mi mahom treba zbog manje-vise intezivnog mail-a (a i dok ne skupim dovoljno za Desire :D) i interesuje me da li gubim nesto sa starijom verzijom OS-a ili je super kupovina za ovaj novac.

Pa da wikipedia :) ovaj hteo sam da pitam ko je vec koristio ove sisteme, da li u realnom koriscenju ima nekih velikih razlika izmedju njih. Inace hvala na odgovoru-trenutno mi zadovoljava sve potrebne tako da cu najverovatnije da ga uzmem posto mi se cini kao najbolje ulaganje 50 evropljana :)

U realnom radu i nema nekih promena osim u izgledu. Prosirene su mogucnosti, programi (koji dolaze sa WM-om) su update-ovani i lepse izgledaju... Ima novijih programa i igara koji rade samo na novijim verzijama.... I to bi realno bilo to. :)

Hvala puno na odgovoru, posto se bas nisam druzio sa WM. To mi je bilo "vazno" da potvrdim sumnje :D Sve u svemu OK kupovina za neki prelazni period dok ne padne cena Desire-u i ne skupim dovoljno-a mozda i snimim neki novi model tada :D Uzimam ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno