Šta je novo?

Razlike izmedju razlichitih CREATIVE MuVo modela??!?!?

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
hm... posto su posle skorashnjeg poskupljenja razlike u ceni muvo TX SE i muvo v200, zen nano i sl. postale prilichne... a i posto meni ne treba nishta vishe od mp3 player-a (ni radio ni diktafon), kupio bih MuVo TX SE... ali...
Ima li razlike u kvalitetu zvuka izmedju MuVo TX SE, MuVo V200? ili mozda razlika u kvalitetu izrade, ili u mogucnostima tipa eq ili? mozda siromashiji software?

I da... da li je TX SE USB2.0? na sajtu creative.com pise high-speed USB?!?!?!?
... za sada sam chuo V200 i OK je!

Ne bi trebalo da ima razlike, ni u zvuku, ni u izradi, svi su oni plejeri iz iste klase. TX SE je nesto stariji model, to je sve. Zato mu je cena niza + nema radio.

Za EQ ne znam, ali bi trebalo i TX SE da ga ima.

thanx....
dodjavola... omashio sam sobu! i josh sam trazio ovaj thread u Sound sobi, i kapirao da ga je neki mob obrisao zato shto postoji slichan thread tamo...

a USB brzina?

tx se nesto vise trosi bateriju u odnasu na . to govorim iz drugovog iskustva zen nano

ispravka :)

tx se nesto vise trosi bateriju u odnasu na zen nano. to govorim iz drugovog iskustva

Rage against The mAchine je napisao(la):
Ima EQ na muvi TX SE ;)

I USB 2.0 je. Na njemu pise. Ide oko 300-350 KB/s.

Pa za koj' ce mu moj :d USB 2.0, kad protok od 1Mb/s moze da ima sa USB 1.1? :d

Na iRiver-u kopiranje na plejer ide skoro 1.5Mb/s, a sa njega i do 5-6Mb/s... ;)

Ja imam MuVo v200, od 512 MB, kostao je oko 9000. Jako dobar player sa dobrim zvukom i dobrim karakteristikama. Mada svi MuVo-i su takvi :) Ako ti ne treba nista posebno, uzmi TX SE, dovoljno je dobar.

Bas trazim obican MuVo znaci onaj sa FM-om... Gde si ga nasao po toj ceni? Koliko se krecu 1GB modeli?

1 GB se tesko nalaze, a cena im je ~140e.

V200 je super model, ima sve ( radio,...) a zvuk je perfektan, narocito sa nekim boljim bubicama.

Nazad
Vrh Dno