Šta je novo?

Razlika izmedju Radeona 7500 i LE verzije

indy

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2002
Poena
609
Kao sto pitanje kaze...

Takodje, moze li mi neko reci razliku izmedju razlicitih proizvodjaca.
Skontao sam da Gigabyteove modele (AR64S i AR64S-H) treba izbegavati, ali kakve je situacija sa ostalima?

FIC 7500 nije los (sem sto mu je kao i ostalim powered by ATI manji klok) ja ga imam i lepo radi.
Jos je bolji Gigabyte AR64DG samo sto ga verovatno nema kod nas.To je do jaja kartica (cak dobijes i 7 originalnih igara!!)
Power Color je isto tako dobar(ali samo jedan model) ali je problem sto ima puno razlicitih verzija pa se neces snaci koji valja.

MUSTANG je napisao(la):
FIC 7500 nije los (sem sto mu je kao i ostalim powered by ATI manji klok) ja ga imam i lepo radi.

A sta je sa AT008VL verzijom. Koliko sam cuo nema TV out...

Jos je bolji Gigabyte AR64DG samo sto ga verovatno nema kod nas.To je do jaja kartica (cak dobijes i 7 originalnih igara!!)

Uff, a kako meni napricase, 2D prikaz im je manjkav zato sto promenise referentni dizajn. Bilo kako bilo, nasao sam ga:))))

Power Color je isto tako dobar(ali samo jedan model) ali je problem sto ima puno razlicitih verzija pa se neces snaci koji valja.

RV2A?? Znam da je to mnogo jaka kartica, samo se tesko nalazi ovde.

Nego, sta je sa Club3D-ovim modelom Ati Radeon 7500 XT? Ima isti clock kao i built by ati kartice...

Znaci, trenutno prednjaci GA model, jer ga mogu naci, a i mogu mu dizati freq zbog dobro odradjenog ladjenja.

Lame question: Da li CATALYST drajveri rade sa _svim modelima, ili su neki proizvodjaci uskraceni??

Hvala.

Radeon drajveri, koliko sam upoznat, rade sa svim powered by Ati karticama ali ne smes da kliknes samo na setup.exe kao Max :)D) jer ti onda nece raditi (prijavice da nije built by Ati kartica i prekinuce instalaciju) nego lepo otpakujes drajvere u neki folder pa starinskom metodom iz device managera ides na update driver i pokazes na lokaciju gde si otpakovao drajvere i to je to

Mister No je napisao(la):
Radeon drajveri, koliko sam upoznat, rade sa svim powered by Ati karticama ali ne smes da kliknes samo na setup.exe kao Max :)D) jer ti onda nece raditi (prijavice da nije built by Ati kartica i prekinuce instalaciju) nego lepo otpakujes drajvere u neki folder pa starinskom metodom iz device managera ides na update driver i pokazes na lokaciju gde si otpakovao drajvere i to je to
:D , da tako stoje stvari, Catalyst drajveri su ipak bolji , ali ipak treba dobro probati power by kartice jer je skoro 90% primeraka sramota sto nose Ati cip.

RamOne je napisao(la):
:D , da tako stoje stvari, Catalyst drajveri su ipak bolji , ali ipak treba dobro probati power by kartice jer je skoro 90% primeraka sramota sto nose Ati cip.

Ja jos nisam uzeo nijednu, cekam na par kvalitetnih komada. Nego, ima li neko PBA kartice, i generealno, kakva su iskustva.

Oce li neko da pazari novog AIW Ati 7500 BUILT BY ATI
sa svin dodacima + ATI REMOTE CONTROL.

Original iz Kanade,imam i racun.

Cena nije mala ali je karta jako kvalitetna i nema je u Evropi,

bar ne ovakva.

hawk je napisao(la):
... i nema je u Evropi, bar ne ovakva.

Pa nema, zato sto Hercules pravi Ati kartice za Evropu, a generalni zastupnik Hercules-a (tj. Guillemote-a) nikako da ih uveze...

Ajde, zainteresovan sam, javi mi se na mail [email protected] ili na private.

Vrh Dno