Šta je novo?

Razlika izmedju Panasonica 42" U20-S20-G20

juninho

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poena
309
Ali ne razlika po specifikacijama nego u stvarnom radu. Kolika je falinka sto U20 nema 600 subfield a G20 ima, kako se to primeti i da li se uopste primeti, da li to utice na kvalitet slike i koliko? TV bih koristio za gledanje D3 SBB i 1080p filmove koje bi pustao preko racunara.
Hvala

Obavezno, prvo ih pogledaj sve, ALI, u stvarnom radu, pogotovo da ih gledas u megamarketima, jedan pored drugog, razliku izmedju U20 i S20, tesko ces primetiti!

Mozda, eventualno da ih odneses kuci, stavis jedan pored drugog i istovremeno pustas 1080p, bluray film. Mozda, primetis razliku, jer S20 ima 600 subfield i punih 1080 linija pokretne rezolucije.

Drugo, ono sto sam ja saznao je da nemaju isti panel, odnosno da je na S20 NeoPDP panel,(sto je naravno nezvanicno, a cak i da imaju, U20 je limitiran jer nema 600 subfield), sto je po meni dovoljan razlog da se doda tih 70-80 eura za S20.

Ono sto ces da primetis u svakodnevnom radu je refleksija, iako je manja nego na X20, ona je primetna, pogotovo danju i u osvetljenim sobama.

I na kraju ide najgora recenica: "Ako imas para, uzmi G20." Jer, on nema refleksiju i ima mnogo dodatnih funkcija, koje necu nabrajati, imas ih u specifikacijama.

A opet u svakodnevnom radu,:), u zamracenoj sobi, neces primetiti ni razliku izmedju S20 i G20, ;) , cak S20 ima veci kontrast!

Ja sam imao istu dilemu i presekao sam, tako sto sam odlucio ipak da pristedim tih 250 evra.

Nazad
Vrh Dno