Šta je novo?

Razlika izmedju 2 iRiver-a ??

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
byMax:

Koja je razlika izmedju IMP-350 i IMP-400, obzirom da je ovde, kod nas razlika samo 10 € ??

Koliko sam video po specifikacijama: u dizajnu (završnoj obradi), slušalicama (Sennheiser kod iMP-400) i još nekim sitnicama (recimo 9 eq modova unesto 7).

upravo to..... 400 ima bolju zavrsnu obradu, mada je meni 350 cak i lepsi, a za ostalo da verujemo mikisu, jer ja 400 nisam imao na testu...

Ma interesujeme sta bi bila bolja kupovina, zato pitam. U svakom slucaju hvala.

pTomic je napisao(la):
Ma interesujeme sta bi bila bolja kupovina, zato pitam. U svakom slucaju hvala.

mora da je u pitanju greska na sajtu - napolju ima je razlika od 30-50usd

ako je stvarno razlika u ceni samo 10e - pa ja bi uzeo imp400 (inace imam imp 350 i strava je) koji ne bi smeo da je losiji:confused:
mada opet sto bi neko naj modelu spustio cenu na cenu prethonog modela ako je uredjaj bolji - pogledaj po stranim sajtovima, ako je i tamo situacija slicna - onda nesto smrdi kod 400-e.

Jedina stvar koja mi generalno smeta kod svih discman iRivera je potrosnja baterija... sto je i ocekivano. Ipak je tu CPU za dekodovanje i dva ekrana, oba osvetljena plavim backlitom :).... mada, sa odlicnim baterijama, ne izdrzi bre ni 4-5 sati!!! Malo malo, zar ne...?

byMaX je napisao(la):
Jedina stvar koja mi generalno smeta kod svih discman iRivera je potrosnja baterija... sto je i ocekivano. Ipak je tu CPU za dekodovanje i dva ekrana, oba osvetljena plavim backlitom :).... mada, sa odlicnim baterijama, ne izdrzi bre ni 4-5 sati!!! Malo malo, zar ne...?

2 ekrana?!? pa ni 350, a ni 400 kolko znam nemaju ekran na konzoli vec samo na daljinskom...

austin je napisao(la):
2 ekrana?!? pa ni 350, a ni 400 kolko znam nemaju ekran na konzoli vec samo na daljinskom...

dobro, ovaj koji sam ja najvise koristio, 250-ica, ima dva ekrana :).. Mada, 350 i 400 imaju mnogo vece ekrane, na kablu, tako da je ista stvar.. veliki su potrosaci..

Vrh Dno