Šta je novo?

Razliciti prikazi

bgillegal

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2003
Poena
620
U pitanju je oscommerce. Na firefoxu sa kog god racunara da se proba radi savrsheno:

Ali zato kada se otvara iz internet explorera sve pobrljavi. Izgubi putanje za font, ne vidi apsolutne putanje ka slicicama iako su sve regularne!

Jel zna neko kako da resim ovo cudo, jer poznato je da vise od 50% populacije koristi Internet Explorer jos uvek!

Pozdrav!

da li si probao u IE6 ? u firmi gde radim imamo softver za shopping u ASP-u i na FireFox radi skroz ok, na IE6 radi ok, ali IE7 pobrljavi.. doduse ne ovoliko mnogo ali i on zezne poneku sliku i tekst ... vrlo je moguce da osCommerce (kao i ovaj nas softver) nisu otklonili neke zafrkancije koje trazi IE7 .. ***a novi standardi .. :crash:

ako cemo teoriju zavere: Microsoft mozda hoce da gura svoju ASP.net tehnologiju i namerno pravi frke sa php-om 😛 - mada kako i nama isto pravi frke .. donekle teorija pada u vodu .. :d

obrati se "proizvodjacu" ili idi sa IE7 na njihov sajt znam da tamo mozes da "probas" live sistem pa otvori da vidis na sta ce da lici ... ako i tamo pobrljavi - onda cekaj novu verziju ...

Nisam bio skroz precizan, na svakom ie... dok na operi, netscape itd... radi perfekcija. Ne znam sto se mrzi sa ie... na poslu na nekoliko racunara, kuci na 2 kod svakoga sa messengera isto. Ne znam o cemu je rec!

hmm.. posto i sam koristim vatrenu liju .. sada sam otisao na njihov sajt na live demo i otvorio ga i sa lijom i sa IE i oba ga gledaju skroz ok ....

kako si ga instalirao? mozda je nesto u postupku zeznuto?? daj neki kod ...

mozda deluje banalno, ali dao sam ortaku joomlu on je otpakuje kod sebe, namesti servere, baze i sve sto treba i nece nikako da se podigne.. ubijali smo se ceo dan (pre toga sam joomlu namestio na vise kompova u lokalu i na nekoliko sajtova) i bez veze mi padne na pamet da ponovo presnimim instalaciju, odem kuci, ovog puta snimim na flash (prethodno je bilo na cd-u), samo sam otpakovao i sve je proradilo u momentu.. ladno mu se pri rezanju izgubio neki "bajtic" i napravio totalni kurslus ...

Verujem da je neshto banalno. Inace dotichna stvar se i desi samo kada se udje malo u kod i kad se promeni neshto. U ovom slucaju jezik, preveo sam sve. I automatski se sve u internet exploreru poremeti... A po defaultu i svakoj zdravoj logici nishta ne bi trebalo da se promeni sem koda koji sam promenio. Uzas

Nazad
Vrh Dno