Šta je novo?

Razlicite verzije memorije na GF4Ti-jevima 4200

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Evo u cemu je stvar.
Jedan prijatelj sa sajta (da mu ne pravim reklamu) me je obavestio da u grafickim kartama jedne firme (da joj ne pravim reklamu) dolaze 2 vrste u 2 kombinacije :
1. GF4Ti4200 sa 64 MB rama kome je memorija na 500 mhza...
2. GF4Ti4200 sa 128 MB kome je memorija na 444 mhza...

Pitanje koje me interesuje jeste da li se na njih stavljaju iste memorije (isti broj ns) jer bi onda nedostatak na 128 MB verziji lako mogao da se otkloni overklokom ili su moduli razliciti po nanosekundama...sto bi bilo veooma lose...
Naravno, ocekuje se Max...:)

Daj covece skrati taj carsaf. Tvoja dva posta od dva reda popune celu stranicu. Zamolio bih te da to uradis danas, a inace ovo je treci dan da ti neprestano ljudi kazu da si preterao.

Inace kartice imaju istu memoriju, ali se slabije klokuje memorija kada je veca kolicina MB u pitanju.

PS Sutra te necu podsecati za molbu koju sam ti uputio

Gedza je napisao(la):
Daj covece skrati taj carsaf. Tvoja dva posta od dva reda popune celu stranicu. Zamolio bih te da to uradis danas, a inace ovo je treci dan da ti neprestano ljudi kazu da si preterao.

Inace kartice imaju istu memoriju, ali se slabije klokuje memorija kada je veca kolicina MB u pitanju.

PS Sutra te necu podsecati za molbu koju sam ti uputio

Heh...a bio si mi simpatican...:whip :D
Ne kapiram samo sto se tolika frka pravi oko toga ?
Pogotovo oko sadrzine...ajde za duzinu, ali DamjanMX mi posla pm gde me opominje za "duzinu a NAROCITO SADRZAJ" mog potpisa ??? Kakve veze ima sadrzaj ?
Bezveze se pravi frka...i sta da nisam dosao veceras na net nego sutra, ili jos gore da mi je isteklo vreme (ionako imam jos 30-ak minuta) ? Banovali bi me ?ctp;
Ih bas ste mi neki type; ;)

filipenko je napisao(la):
Heh...a bio si mi simpatican...:whip :D
Ne kapiram samo sto se tolika frka pravi oko toga ?
Pogotovo oko sadrzine...ajde za duzinu, ali DamjanMX mi posla pm gde me opominje za "duzinu a NAROCITO SADRZAJ" mog potpisa ??? Kakve veze ima sadrzaj ?
Bezveze se pravi frka...i sta da nisam dosao veceras na net nego sutra, ili jos gore da mi je isteklo vreme (ionako imam jos 30-ak minuta) ? Banovali bi me ?ctp;
Ih bas ste mi neki type; ;)
Zao mi je sto je pukla ljubav medju nama.
Verovatno treba da se zapitas sta ti je kada te 10 ljudi upozorava da nesto nije u redu sto cinis, a ti ne reagujes na to.
Sto se tice sadrzine, veruj mi da nisam ni citao, niti me interesuje.
Da si ispravio gresku odmah kada ti je ukazano na nju, nebi morao da cekas odbrojavanje casovnika, koji je poceo da odbrojava jos pre tri dana.

Gedza je napisao(la):
Zao mi je sto je pukla ljubav medju nama.
Verovatno treba da se zapitas sta ti je kada te 10 ljudi upozorava da nesto nije u redu sto cinis, a ti ne reagujes na to.
Sto se tice sadrzine, veruj mi da nisam ni citao, niti me interesuje.
Da si ispravio gresku odmah kada ti je ukazano na nju, nebi morao da cekas odbrojavanje casovnika, koji je poceo da odbrojava jos pre tri dana.

E sad mi je dosta !!! Reci cu ti nesto sto sam odavno hteo i trebao da ti kazem. Zato se drzi za stolicu Gedzo, i dobro me slusaj :
Jel' imas na prodaju i posto GA 7VRXP :) ? Naime, na kraju juna radim apgrejd a doticna mi je prva na izbornoj listi...
Pozdrav
P.S. ne kapiram kakva je to tendencija medju vama moderatorima da se svadjate sa ljudima pa cak ih i zamrzite zbog nekog potpisa ili neke slicne beznacajne stvari ?
U toku ta "3 dana upozorenja" meni nijedan moderator nije nista rekao a jedino me je 1 korisnik foruma upozorio da mu se ne svidja...i to je sve.
Ma uopste necu da se bakcem oko toga
poz

filipenko je napisao(la):
E sad mi je dosta !!! Reci cu ti nesto sto sam odavno hteo i trebao da ti kazem. Zato se drzi za stolicu Gedzo, i dobro me slusaj :
Jel' imas na prodaju i posto GA 7VRXP :) ? Naime, na kraju juna radim apgrejd a doticna mi je prva na izbornoj listi...
Pozdrav
P.S. ne kapiram kakva je to tendencija medju vama moderatorima da se svadjate sa ljudima pa cak ih i zamrzite zbog nekog potpisa ili neke slicne beznacajne stvari ?
U toku ta "3 dana upozorenja" meni nijedan moderator nije nista rekao a jedino me je 1 korisnik foruma upozorio da mu se ne svidja...i to je sve.
Ma uopste necu da se bakcem oko toga
poz
1. 7VRXP nema trenutno, ima samo verzija bez RAIDa
2.Ja nisam primetio da sam se svadjao sa bilo kime ??? i nikoga nisam zamrzeo (ti si izjavio da sam ti bio simpatican, sto znaci da vise nisam, pa je zato pukla ljubav medju nama).
3.Aca te je lepo upozorio i jos par ljudi, tako da nisi lepo izneo cinjenice, znaci upozoren si). TI mislis da nije bitno, ali je bitno sta mi Moderatori mislimo (zamisli kako bi izgledao Forum kada bi svaki treci posetioc imao toliki signature)
Pogledaj http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=8550

Karticu imaju razlicitu brzinu, 128MB ima 4ns a 64 3.5 ns.
Ova od 128 ima cijeli GB/s slabiju propusnost tocnije 64MB ima 8.1GB/2 dok 128 ima 7.1GB/s

Nazad
Vrh Dno