Šta je novo?

Razer Orochi

Sh@rance

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2009
Poena
319
Dali je neko ima ovoga mishonju? Kakva su iskustva? Monogo mi se svidja narucio sam ga preko win win shopa treba da stigne u ponedeljak. Pa da vidim utiske da se nisam zeznuo.

Ja ga merkam kao i ti, jos uvek se nisam odlucio bash zbog toga sto nisam kod nas nasao utiske ljudi koji ga imaju. On beshe ne dolazi sa bt dongle-om vec se ocekuje da imas na lapu integrisan ili svoj externi?

Evo nakon duge potrage konacno kupih ovoga misa kojeg je tesko kupiti u Srbiji ne znam zasto ne uvoze ovaj mis i ako ga neka prodavnica ima ima jedan primerak koji se odmah proda. Da napomenem pokusavam da kupim ovaj mis od Juna meseca i konacno sam ga kupio juce.
Naime dugo tragam za podobnim misem koji ce zadovoljiti moje potrebe. Ja sam laptop korisnik i treba mi laptop mis standardni sam korisnik jedino sto volim da igram kaunter pa sam zbog toga i jurio ovakvu vrstu misa znaci samo igram kaunter na laptopu. Mnogi su mi predlagali da kupim klasican mis sa kablom sto ja nisam hteo da cujem jer jedini kabal na mom laptopu je kabalod napajanja zasto bih gubio mobilnost i pleo se u kablove samo zbog kauntera. Kaunter igram 10 godina i obozavam da ga igram necu sebe da hvalim ali sam dobar igrac ipak godine su u pitanju, nisam frager, igram iskljucivo zbog svoje licne zabave sa svojim prijateljima takodabas i nisam toliko napaljen da mi sve bude idealno igram vec 4 godine sa laptopa i navikao sam pa da nebih gubio mobilnost ulozio sam malo para u misa i podlogu da poboljsam moji mobilnu igru.
Evo da predjem na misa da dam neke svoje utiske da pomognem drugima oko kupovine ovoga misa ja pomoc nisa mimao jer je nemoguce u srbiji nacibilo kakav komentar o ovom misu. Misa cu uporedjivati sa mojim starim misem Logitehom VX revolution.

Uploaded with ImageShack.us
Posadeovao sam Logitech VX revolution a pre njega na desktopu MX Revolution i mogu kao visegodisnji korisnik da damocenu da su misevi blagi UZAS ZALI BOZE PARA STO SAM DA NA NJIH. Jedina stvar koja mi se svidja na Lohitehhu VX Revolution je samo dizajn misa i njegovo lezanje u ruci tu su neprevazidjeni, sve ostalo cista nula. Logitech ima ogroman resiver koji bas strci, skrol mu je uzasan, preciznost laserskog senzora cista nula.
Posto me je uvoznik za razera speed link srbija dva puta ispalio za ovog misa predlagali si mi da kupim roccat pyra wireless koji je navodno isti kao ovaj razer orochi a dosta je jeftiniji. Citajuci testove na internetu i komentare ljudi koji ga imaju naravno odlucim da ga nekupim aj sto je po performansama dosta slabiji od razera nego sto mu baterija drzi maksimalno 10 sati dok na razeru traje tri meseca.
Roccat pyra nema dual mod kao razer zicno bezicni nego se samo preko kabla puni tj treba da ga punite minimum dva puta dvevno sto je cista ludost za laptop mis.
Juce mi dodje kurir iz city expresa idonese mi mis prvi utisci si fenomenalni nacin pakovanja misa. U pakovanju se dobija uputstva, stiker, usb kabal,dve AA alkalne baterije, mis i prelepa torbica za mis kad hocete da ga nosite.
Da napomenem mis je bluetooth znaci nemate resiver koji se gura u usb port vec se kaci na integrisani bluetooth koji posedujete na laptopu.
Mis je uradjen od fenomenalne visoko kvalitetne plastike i na prvi dodir se vidi da je proizvod ozbiljne firme za pravljenje gaming opreme.
Malo je manjih dimenzija od Logitecha VX revolution i solidno lezi u ruci po meni bolje lezanje ima logitech(valjda zbog navike). Igraosam kaunter jedno dva sata imogu reci da sam prezadovoljan preciznoscu i odzivom i da se nisam pokajaoni za jedan jedini dinar koji sam dao za njega.
Jedina zamerka koju sam ja nasao je polozaj bocnih tastera tj trebali su malo vise da budu izbaceniji jer bukvalno morate vrhom palca da ih pritiskate.
Ostale zemerke nemam jer je mis fenomenalno uradjen.

//img259.imageshack.us/img259/8494/p301010105802.jpg[/IMG][/URL]

Da bih uzivanje bilo vece i da nebih gubio preciznost posedujem idve razer podloge Razer destruktor koju koristim kad sam kod kuce i razer goliathus omega koju nosim sa sobom kad sam u pokretu to je najmanja velicina.
Razer za ovaj mis preporucuje razer kabuto podlogu hteo sam nju da kupim ali kad sam video nasta lici odmah sam odustao i kupio razer goliathus. Vise lici na magicnu krpu nego na podlogu.
Sto setice specifikacija da nepisem ja evo na njihovom sajtu, a ako nekoga jos nesto interesuje slobodno neko pita radocu pomoci.
http://store.razerzone.com/store/ra...parentCategoryID.35208800/categoryId.35210500

I evo jedan fenomenalni video za ovaj mis.
http://www.youtube.com/watch?v=P3DidJiZ4nk&feature=player_embedded

Znaci ipak ja ne tripujem da VX mis ******. Jako cudo se ponasa od kad ga imam. Bolje da sam uzeo nesto sa kablom.
G500 npr je druga prica, ali to je vec sa kablom.

Sve si napisao sem koliko je bio sto verujem, zanima mnoge ;)

Koliko ti drzi baterija i koliki je domet?

Kod mene je nepunih mesec dana i mogu reci da sam prezadovoljan sa njime. Baterija bar tako kazu drzi 3 meseca i ja im verujem, mis se bukvalno prebaci u sleep mod posle par sekundi ukoliko ga ne mrdate cim ga pomerite neosetite nikakvu razliku kao danije bio u sleep modu. Sto se tice dometa stvarno neznam jer ja misa ne mrdam dalje od laptopa.

Poslednja izmena:
Da li si ga punio za tih mesec dana ili nisi ni jednom(znaci do sada traje mesec dana baterija) i da li koristis misonju intezivno ili s'vremena na vreme? Kazi mi gde kupujes Razer proizvode? Ako te ne mrzi da probas par metara(4,5m) cisto me interesuje da li ima solidan domet ili nema nikakav kao moj Logitech Cordless Desktop EX110 :( .

Da li si ga punio za tih mesec dana ili nisi ni jednom(znaci do sada traje mesec dana baterija) i da li koristis misonju intezivno ili s'vremena na vreme? Kazi mi gde kupujes Razer proizvode? Ako te ne mrzi da probas par metara(4,5m) cisto me interesuje da li ima solidan domet ili nema nikakav kao moj Logitech Cordless Desktop EX110 :( .

Da i mene zanima kakav je na daljinu mislim tri metra.

Nazad
Vrh Dno