daniejel00............hehe...........
Ma ok ali me nervira mali enter na tim ms natural i mnogo me nervira krckanje plastike ali mnogo.......... me nervira.........napisah ti to............. sto ti kazes nema vise tastatura kao nekada to je tacno.......... ni preciznih ni sa onim lepim klikom........hehehe
ima nekih high tech tastatura ali su po 200 USD.......ako se ne varam mozda cak i vise
za koje ne verujem da krckaju............ evo link
www.kinesis-ergo.com
moj favorit je Adventage USB crna verzija........ da bi se ovde navikao tako brzo na raspored......hehehe
Ma naravno da se navines na raspored............slazem se...........to odvojena leva i desna strana ali mislio sam na ostatak tastature ......... jer ponekad ne zelim da se navikavam vec samo da nastavim da kuckam............
a volim kada su na vrhu home i end (mnogo koristim) pa insert (jer ga jako retko koristim) page up (korisitim umereno.....pregled fotki) pa delete (redje ali koristim) pa page down (korisitim umereno.....pregled fotki).......... itd
a volim i veliki enter jer udarim to dugme onako sa zadovoljstvom na kraju kada zavrsim neki posao..........hehe (a to je skoro nacesce korisceno dugme ako se ne varam)
Ja se ne slazem da su skroz fuj one tanke sa odvojenim numerickim delom.......zbog cinjenice da ako si desnjak onda je koriscenje misa mnogo prijatnije jer je blize sredini pa ti je ruka u prirodnijem polozaju a to se oseca nakon izvesnog vremena u predelu desnog ramena....... takodje cini mi se da se lakse kuca i brze kuca........ samo se treba navici a plus ako imas laptop........ onda to ima jos vise smisla jer brze kucas i na destopu a i na laptopu i nema privikavanja.........
Recimo ja taj deo numericki generalno gledano na klasicnoj tastaturi retko koristim........... ali kapiram logiku zasto je odvojen........ likovi u banci......... koji unose cifre, cifre.......... plus predhodno navedeno..........
Pozdrav.......