Šta je novo?

Razbolela mi se Opera

HA,isti problem,samo sa Firefox-om,pitao sam to isto pre par meseci u tredu o novoj verziji Firefox-a ali niko nije odgovorio!?Mislio sam da je do Macromedia Flash player-a,ali na njihovom sajtu kazu da imam najnoviju verziju a ni reinstalacija iste ne pomaze pa ne znam sta dalje!?
Pozdrav ,)

Ja imam blesav (i pomalo sličan problem) kad radim neku web stranu pa testiram, posle 5-6 reload-a u Operi slike nestanu, pa moram stranu da zatvorim (tj. tab) i da otvorim ponovo. Na netu radi OK.

I ja sam imao problema u verzijama posle 7.60 pucanje,not responding...,mislio sam prvo da je do sistema,virus ali ništa,ponavljalo se...nisam je koristio oko pola godine,sad opet malo štuca ali šta ću volim operu.

proximo je napisao(la):
....
"Auto mi u garazi radi OK ali na putu jok"!!!

Neces verovati, ali ja imam bas takav auto .... 😡

Imace, od kada sam stavio ovu Operu 9, nemam nikakvih problema sa njom, za razliku od ranijih verzija kada je bivalo slicnih problema

IE > Tools > Internet Options > Advanced > under Multimedia > Play animations in web pages should be enabled.
Apply and then shut down,re-start...
ili
It you are using IE go to tools>Internet Options, click the advanced tab and click restore defaults. See if this works.
ili
Zeza firewall npr. Zone Alarm ima mogucnost da blokira animirane gifove

Visit about:config and make s
Submitted by Paeniteo on Sun, 09/25/2005 - 18:06.

Visit about:config and make sure that "image.animation_mode" is set to its default-value "normal".

Then you should see our little friend spinning:
http://jedibattlearena.com/firefox-logo-spin.gif

If that doesn't help, please visit http://www.mozilla.org/support/firefox/ and follow the links from there to the appropriate technical help sites such as the mozillazine forums, as this forum is for technical issues with the website sfx.com and not for support of the product itself

lega99 je napisao(la):
IE > Tools > Internet Options > Advanced > under Multimedia > Play animations in web pages should be enabled.
Apply and then shut down,re-start...
ili
It you are using IE go to tools>Internet Options, click the advanced tab and click restore defaults. See if this works.
ili
Zeza firewall npr. Zone Alarm ima mogucnost da blokira animirane gifove

Visit about:config and make s
Submitted by Paeniteo on Sun, 09/25/2005 - 18:06.

Visit about:config and make sure that "image.animation_mode" is set to its default-value "normal".

Then you should see our little friend spinning:
http://jedibattlearena.com/firefox-logo-spin.gif

If that doesn't help, please visit http://www.mozilla.org/support/firefox/ and follow the links from there to the appropriate technical help sites such as the mozillazine forums, as this forum is for technical issues with the website sfx.com and not for support of the product itself
Opera, Firefox...
Ne znam gde si ti video da se ovde pominje IE 😀

Chekiran GIF Animation, probana i Opera 9 i sve isto. :\

Ugasio firewall (ZA) i sve isto. :\

Crni je napisao(la):
Opera, Firefox...
Ne znam gde si ti video da se ovde pominje IE 😀
Nigde, a mislim da od viska glava ne boli, sva tri browsera ljudi koriste...
Vise prostora zauzima ponavljanje celog mog posta sa tvoje strane a i ovo moje odgovaranje...
Ajd uzdravlje i ziv bio...Ja naivan hocu da pomognem... :wall:

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam po zavrsetku instalacije cackao razne opcije sa Tweak UI, setio sam se toga pa sam sinoc opet sve preturio, nista se nije desavalo. Medjutim jutros posle restarta, sve je pocelo da radi normalno. Mada cackao sam iz one alarm, tako da zaista ne znam sta je tacno uzrok ali izgleda je svedeno na to dvoje.

RESEN PROBLEM!!Stvar je u tome da ZA Pro ima neke bas zategnute sigurnosne opcije pa je u Privacy->Add blocking ukljuceno da blokira animations i jos onih par opcija,samo sam vratio na defaults->OK,restartovao programe i sad mi se vidi i ovaj banner:"MSI...",i smajliji konacno"igraju"! :eyebrows:
Evo stigla je i Firefox 1.5.0.2 sad jos samo treba da su ispravili onaj nedostatak da cesto javlja:"Server not found",a u Firefix knowledge base kao resenje predlazu instalaciju Tree view-a,sto je *****ski i bolje za njih da je to reseno u najnovijoj verziji!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno