Šta je novo?

razbacane ikonice

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
stal mi se desava da kad gledam neki fil sa kompa na tv, de si se sve ikonice nagomilaju na jedom mesti mi da im se totalno poremeti raspored. to se desava kad idem na opciju "clone".
da li postoji nacin da se to izbegne.

koristim mv2 player.

kako da n=kad namesti prozor da ide preko celog monitor i velicina ikonica ostene onakva kako sam je ja namestio ali zauvek tj. dok ja to ponovo ne promenim?
cas mi se smanji velicina prozora cas ne isti i za velicinu ikonica? ne znam u cemu je fora?

Ne postoji, ali sa iconrestore možeš da snimiš raspored, pa kad ti se to desi, jednim klikom da vratiš. Umesto clone koristi dual view i prebacuj sliku sa ctrl+tab, možda se neće dešavati.

Bolje pređi na KMPlayer.

Da, mv2 player je dosta star player, za koji mislim da ne izlaze nove verzije

Nema to veze sa mv2 playerom, meni se desava i sa BS Playerom i sa GOM playerom.
Poenta je u razlicitim rezolucijama, tako da kad se promeni rezolucija slike, automatski se napravi i novi drugaciji raspored ikonica na ekranu.

i ja mislim da je poenta u rezoliciji, posto kristm najvecu monitor je ws a tv 4:3
a i otvara mi se color sheme dijalog u tasbaru.

znavci nepostoji caka da se to izbegne.

Imam razlicite rezolucije na monitoru i TVu, koristim DualView i ne desava mi se "razbacivanje" :wave:

proba cu, ja sam stalno koristio clone.
zasto se onda sve vidi osim samog filma, ili se nevidi na tv ili na monitoru.

na starijoj kartici fx440 sve sto je na monitoru bilo je i na tv. a ovde je film crn.

Pa kad se vidi isto i na TV i na monitoru to je clone.

Inace da bih mogao da koristim clone moram da imam rezoluciju koju podrzavaju i TV i monitor. Posto je najveca rezolucija kod monitora 1280x800, a TV je ne podrzava moram da stavim neku nizu rezoluciju koju ce da podrze i TV i monitor, a onda ikonice moraju da se razmeste i nakon sto vratim rezoluciju na monitoru kakva je bila pre nego sto sam klonirao sliku, ikonice i dalje ostaju na novim pozicijama.
Kada koristim dual view ni meni se ne desava da se ikonice razbeze.

proba cu, ja sam stalno koristio clone.
zasto se onda sve vidi osim samog filma, ili se nevidi na tv ili na monitoru.

na starijoj kartici fx440 sve sto je na monitoru bilo je i na tv. a ovde je film crn.

Neki plejeri pustaju film samo na Primary Display-u. Trebalo bi da imas podesavanja negde.

I probaj vec predlozeni KMPlayer :wave:

Zar ne postoji neki program koji snima poziciju ikona pa jednim klikom vraca na snimljenu
koliko se secam pricalo se ovde o njemu al veoma malo se secam

Nazad
Vrh Dno