Šta je novo?

Raven's Cry

Znam za jednog da je kupio...igra li?
Valjda ce se javiti..
Odgledaj Quick Walkthrough of a Town :D

Da je ovo izaslo pre AC4, verovatno bi bilo vredno igranja. Ovako sada, veoma tesko.

Igrao ja, nekih pola sata. Pre ovoga od Reality Pump sam igrao Two Worlds II koja mi se u principu svidela, ima neki svoj fazon i sasvim je pristojna igra. Ali ovaj Raven's Cry, to je smece neopevano. U igri nema ama bas nista da valja. Grafika srednja zalost, animacije tragikomicne, dizajn nula, zvucna podloga dupla nula, gejmplej kao neka random glupost sa Google Play. Zaobici u najsirem luku.

Probao i ja. Uzas. Nisam igrao nesto ovako lose skoro. Stigao do prvog grada i ugasio. Glasovna gluma, gejmplej pa i grafika uzas zivi. Ovaj sagvornik prvi, valjda je first mate, nekako deluje kao da mu je glava odrezana pa zalepljena za ostatak tela. O tehnickim stranama da ne govorimo.

Steta sto je Black Flag jedina novija igra o piratima.
Vrlo zanimljiv svet i prostor za RPG igru, cudno kako niko nije napravio tako nesto.

Veliki promasaj sto se tice gejmpleja .Grafika je zadovoljavajuca .Ja stvarno ne znam ko ce da baci pare na ovo djubre od igrice .Momentalan DELETE .

kad smo vec kod pirata,priznajem samo:

ček, ček, ček... i seadogs je bio genijalan, kolosalan, sjajan... ako zanemarimo što je skripta glavila kad god je imala priliku. mada ko još prati priču u sandbox igrama?

Odličan je i Sid Meier's Pirates!
Sea Dogs mi je i dalje jedna od najdražih igara. Ali, da je bio bagovit do bola, bio je!

eh... pirates...
ovaj noviji mi nekako nije legao ni desetinu koliko onaj sa amige, možda baš zbog seadogs-a. a ponekad, moram priznati, podignem xp, pa pinnacle game profiler, ubodem gamepad i roštiljam seadogs dok me ne potope... prođe par sati u toj zabavici o : )

Pa zar nije Risen serijal pirate themed? Isto tako, bila je ona jedna jako dobra Pirates of the Carribean igra.
Ja se razmisljam da skinem ovo, koliko je lose optimizovana? Jel bi radila na 8800GT?

Na GameSpot igra dobila "keca". To još nisam video.

raven.jpg

Nije mi jasno sta se desilo sa Reality Pump-om? Two Worlds 2 je bila jako ozbiljna i angazovana igra, sa sjajnim crafting sistemom, obimnim, nelineranim svetom i poprilicno zanimljivom mehanikom magija (ukoliko bi ste igrali sa mage-om). Neverovatan iskorak napred u odnosu na keca. Zaista se dosta ocekivalo od ovog Poljskog studija, da bi oni, u poslednje 4 godine, poverenje uzvratili sa nekoliko ocajnih android/iOS igara i ovim "biserom" iz naslova teme, kao slagom na tortu...

Visegodisnje odlaganje igre, otpustanja ljudi itd. Realno, oni su pukli. Steta, delovalo je da imaju potencijala da naprave jako kvalitetnu igru koja bi se pamtila.

Slicno vazi i za Pirahna Bytes, samo sto oni propadaju vec desetak godina unazad.

Visegodisnje odlaganje igre, otpustanja ljudi itd. Realno, oni su pukli. Steta, delovalo je da imaju potencijala da naprave jako kvalitetnu igru koja bi se pamtila.

Slicno vazi i za Pirahna Bytes, samo sto oni propadaju vec desetak godina unazad.

Sto toliko diss-ujete Risen igre? Inace bas mi je zao za ovu igru. Iako je gameplay shit, nekako sam hteo da opet igram, ali dzabe kad je neoptimizovano.

Prvi Risen je superiška. Sa druge strane nastavci su itekako zaslužili "diss-ovanje".

Sto toliko diss-ujete Risen igre? Inace bas mi je zao za ovu igru. Iako je gameplay shit, nekako sam hteo da opet igram, ali dzabe kad je neoptimizovano.

Risen je super, dvojka ne bas, trojka je malo bolja od dvojke. Ali nijedna nije napredak u odnosu na Gothic igre vec su ipak losije.

Prvi Risen je superiška. Sa druge strane nastavci su itekako zaslužili "diss-ovanje".

Nista ne fali dvojci, a ni trojci. Cak naprotiv, sto se tice nelinearnosti i slobode izbora, dvica je za korak ispred keca. Trojka je prvenstveno prelaka igra i to joj je najveca mana. Prvi Risen je bio maestralan do treceg chaptera, gde su bukvalno sve uspeli da sjebu, tako da mi je ostao pomalo gorak ukus u ustima, pogotovo sto je u pocetku bio rame uz rame sa prva dva Gothica.

Ja kada pricam o Risenu u potpunosti potisnem ono sto sledi posle treceg chaptera.

Nije mi jasno kako nisu uspeli da naprave slicnu igru ili cak bolju od Gothica II. Risen kec je donekle najslicniji, ali to je to...

Nije to više bila ista ekipa posle G2. Neki od glavnih likova napustili su PB pre razvoja G3.

Je li probao neko ovaj mod za Gothic 2? Valjda igra sada radi u DirectX 11, nema problema sa novim konfiguracijama i izgleda znatno bolje.

Mislim da je još uvek u alfa fazi. Meni je onaj high-texture res. mod odličan, pun oštrih detalja, isto lepo upošljava hw i drži zakucano 60 fps sa maksimalnim view distance.

Sta su ocekivali?
Prvo su izbacili igru pod nazivom raven's cry sa ogromnom kolicinom bagova, a kasnije je pustili pod drugim nazvom istu igru sa istim bagovima, a o fake reviews da ni ne pricamo.

Znam probao sam je kad je izasla zato mi i smesno :)

Nazad
Vrh Dno