Šta je novo?

Rat Na Relaciji Verat-telekom!

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
Zna li neko nesto o tome ? Juce mi je jedan prijatelj iz Telekoma saopstio da je izbio bukvalno rat na toj relaciji ...oko linka od 155 MB?

pozdrav

Bilo je i po štampi ovih dana. Rat se vodi oko iznajmljenih linija, tj. za firme koje imaju iznajmljene linije do Verata. Telekom ograničava protok na 9600 bps pozivajući se na ugovor, sve u cilju da bi on postao provajder pomenutim firmama. Samo još jedna njihova svinjarija u nizu. :bljak: Verat je samo prvi u nizu, biće toga još :(

Telekom grrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,

Hoce li vec tom telekomu neko doci glave, ctp; :butt: smucili su mi se vise

sad na b92 rekose da telekom najavljuje generalni strajk... more motka :boom:

Re: Telekom grrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,

Dark Angel je napisao(la):
Hoce li vec tom telekomu neko doci glave, ctp; :butt: smucili su mi se vise

Kad su prošli put štrajkovali, ja sam predlagao da uzmemo motke u ruke :smack:, i proglasiše me za ludaka :S

A protiv koga ce oni da strajkuju ? Protiv nas sto necemo da koristimo njihove usluge ?

milanbb je napisao(la):
A protiv koga ce oni da strajkuju ? Protiv nas sto necemo da koristimo njihove usluge ?

Ne nego protiv ljudi na visokim pozicijama u telekomu, tj raznim direktorima i ostalim "uzvisenim" seljoberima, zbog "malih" plata radnika...

Re: Telekom grrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,

ivo.r je napisao(la):
...

Kad su prošli put štrajkovali, ja sam predlagao da uzmemo motke u ruke :smack:, i proglasiše me za ludaka :S

Pa trebali smo to odavno... ctp;

Ako je ovaj uzasan rad Verata poslednjih par dana posledica toga rata, onda mogu reci da Telekom vodi na bojnom polju :)

nIce Cream je napisao(la):
...

Ne nego protiv ljudi na visokim pozicijama u telekomu, tj raznim direktorima i ostalim "uzvisenim" seljoberima, zbog "malih" plata radnika...

Ne znam zasto "malih"? Mozda nisi upoznat ali radnici, pa cak i inzenjeri u Telekomu uopste nemaju velike plate. Inzenjer pocetnik u mobilnoj ima izmedju 15000-17000 sa sve T. obrokom i prevozom, pa ako je to mnogo...
A sto se tice strajka, nista o tome, u telekomu ima 5-6 sindikata a da se svi dogovore nema sanse, sve je to pretnja praznom puskom.

Ma da ali taj moj prijatelj iz Telekoma mi pominje da je verat uveo link nezavisno od telekoma od 155 mb i da je telekom sada ljut sto su oni to uveli bez njih i da im zato seku linije ..... on mi kaze da dok je draska petrovica na celu telekoma nece vise nista dobiti od njih ....

e stvarno je neko dobro rekao ovde ..more motka bre ...

A NEKI DAN SAM GLEDAO NA TELEVIZIJI (VALJDA B92) GDE ONI OBJASNJAVAJU KAKO JE TELEFONSKI IMPLUS U NASOJ ZEMLJI PREVISE JEFTIN I DA TREBA DA POSKUPI NAJMANJE ZA 50% ????????????????????/

PA DA IM JE*EM MALO MATER A ?

He..he..samo se vi jedite. Kada sam lepo pricao da teta NATA nije lepo obavila posao kad je trebala niko mi nije dao za pravo. Da su oni uradili SVE sto su trebali, sada bi vec svima bilo bolje, ali nisu. Sada ostaje samo da im uzaludno pretimo, potpuno nemocni da bilo sta promenimo. OStalo nam je samo nerviranje...

Vala baš, znate šta sad sledi, zatvaranje topica :)

Vrh Dno