Šta je novo?

Rasturio mi je Pc

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Ljudi pomagajte, pre 2 dana zena mi je koristila racunar ;( naravno iako sam 100x nemoj... Uglavnom na fejsu je nasla nesto skinula je i instalirala i komp je poludeo.. Sta god pokusam da uradim znaci otvaranje bilo koje aplikacije dovodi to potpune blokade , mis se pomera ostatak racunara stoji. Koristio sam anti malwer u kombinaciji sa bit defender antivirus sve full uptodate. Kako i sta ne znam.. Uglavnom imam 6tb podataka na kompu tako sam zaplanirao da pocupam sve diskove osim ssda uradim format clean install ali moje pitanje je sta staviti kao novu zastitu da prezivim ovo ima bas puno podataka koji ne mogu da se obnove! Najvaznije su mi uspomene i sav rad programiranje animacije video... preko 800gb...Ili dal imate mozda neki drugi predlog? Da probam mozda kaspersky ovaj put?

@Peja kazi mi jel to butujem pre sistema ili?

Hm, on se pokreće klasično iz Wina, što znači da kod tebe verovatno ne bi uspelo.
Umesto toga skini Rescue Disk 10 i prebaci ga na fleš:

http://support.kaspersky.com/us/8092

Ali treba ti komp na kome možeš da odradiš proceduru.

Poslednja izmena:
@Peja iscupao sam net pokrenuo sam avp nista nije nasao ? Kako je to moguce? Sad sam primetio da mi je slika pozadine crna i kad sam hteo da je promenim pojavilo mi se da aktiviram windows.. sta se desava?

Edit: i dalje ne mogu da pokrecem aplikacije.. nista bas samo ovo sa usba izgleda..

Poslednja izmena:
Clean instal , i posle sam nasao malwer neki .. sad sam pobrisao nadam se da ce sve biti ok , sta bi predlazes pored kasperskog da stavim kao zastitu?

Pored full Kasperskog? U principu, MCShield za zaštitu od zaraženih USB fleški i MBAM free ili Emsisoft Emergency Kit za povremeno skeniranje.

Najbolja zaštita je da ženu držiš podalje od računara, inače ostalo ti neće pomoći! Kupi joj neki tabletić da ima čime da se igra.

Napravi ženi limitirani nalog na kompu.

Nazad
Vrh Dno