Šta je novo?

Raspon cena za GF3?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Nije mi , stvarno, jasno kako to da za isti tip kartice razlike idu i do 2x.Pogledajte cene Gf3 Msi 8851 ...pa do Asusa V8200.Razlike nisu male, a ne mogu da verujem da je tolika razlika u kvalitetu?
Ili nasi "dobavljaci" pumpaju cene.
"Ovde se nesto desava, sto se nikako ne slaze"

Nema tu nikakve filozofije, za sve sto kupujemo vise od 50% placamo samo ime.Evo jednog primera:Nove Jordan patike kostaju $200 i isporucuju se u metalnom kofercetu!
Te patike ne vrede vise od $20, ali zato sto imaju Jordanovo ime...
Slicna je stvar i sa Asusom, ne treba da se cudish mnogo oko toga.Nego reci gde si video te cene jel se i ja przim da uzmem novu kartu...

Moras da razlikujes MSI od ASUS-a, Ti200 od regularnog i Ti500 modela, Vivo od pure ili Deluxe modela, OEM ili RETAIL, porez ili ne, Easy ili Monitor itd... itd... Ima tu raznih varijanti...:D

Pa dobro Max znas sta me boli, daj konkretno.Pitao sam te na Private mess, imas li dilersku za ono sto me interesuje i ostalo.DAj pomudu.

Zasto nebi sacekao jos koji mesec dok GF4 ne dodje i padnu cene, ili ti se bash toliko zuri?

Pa jedino ako ce da ceka 6 meseci - ako si mislio na GF4TI...Kad se pojave kostace 300 i 400$ pa dodaj na to skromnu marzu nasih uvoznika od cca 150dm i eto ti cuda..Sto kaze moj ortak kosta me graficka ko kvadrat u centru grada:D

Cekaj, ti od mene trazis da ti dam ponudu? :)

Pa nisam ja diler, bre! I sam sam vrlo iznerviran sto ne mogu da dobijem vise ni kuler bez poreza... Upravo cu da puknem 450DM za kartu koja napolju kosta 320DM... I jos me ljudi salecu, kao da sam pravim graficke...

Hehe pa kako i ne bi, mnogo si se eksponirao u javnosti;)

Ja samo imam srece da ih testiram prvi u zemlji :)

Nista vise...

Nazad
Vrh Dno