Ploca GB GA-BX2000
intel 400 dignut na 500
voodoo 3
128 kingston ram
I sve je to lepo radilo od 1.1.2000 do pre mesec dana
Tad je poceo da se raspada. Provo se jednom ugasio i nije vise hteo da se upali(kao kad cpu rikne. upali i ne mrda crni ekran). Onda sam mu pocupo napajanje, cpu plocicu(kako se vec zove onaj vertikalni deo u koli se ubudzi cpu na starijim masinama), i ram i cleovao CMOS i proradio je. I 3-4 dana kasnije je opet riknuo, ali je hteo da se upali ali restart nije radio(dugmence jeste). Sto znaci da ni bios nisam mogao da podesim(kad izadjem on treba da ga resetuje, ali samo bude crn ekran i nista). Pa se to sredilo kada sam iscupao i ucupao napajanje. E onda je sve bilo ok, pa 3-4 reseta kasnije nije hteo da digne win. Stane kod nekog agp440.sys i izbaci blue screen. Kaze da ima gresku 0x00000007e itd.i tako 10-ak puta. Pomene i acpi.sys Kada sam zamenio napajanje problem se sredio, ali danas evo ga opet nece da digne win i tako posle jedno 20 pokusaja udje i sad radi "kako treba". Ne znam sta mu je. Ram sam testirao sa Gold Memory programom 3 prolaza i bilo je ok. Napajanje sigurno valja. U Sandri sam radio burn test 30+ puta i prosao je. Pomozite...
intel 400 dignut na 500
voodoo 3
128 kingston ram
I sve je to lepo radilo od 1.1.2000 do pre mesec dana