Šta je novo?

Raskid ugovora sa Neobee-om

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Interesujem da li neko ima iskustvo konkretno sa Neobee-om po pitanju raskida ugovora. Naime, sa Neobee-om sam potpisao ugovor :wall: za ADSL pre 4 meseca, u avgustu 2008. Naravno, nisam bio zadovoljan uploadom. Posto sam nedavno uveo SBB kalbovsku, sad sam uzeo i SBB net. E sad, NEobee mi trazi 4700 din za raskid ugovora, jer vazi godinu dana. Nema opcije ni da zamrznem do kraja isteka ugovora.
Posto nemam nameru da im dam te pare, vratio bi im samo modem.
Da li imam pravo da se vadim da sam nezadovoljan uslugom, ako me budu tuzili?
:trust:

Interesujem da li neko ima iskustvo konkretno sa Neobee-om po pitanju raskida ugovora. Naime, sa Neobee-om sam potpisao ugovor :wall: za ADSL pre 4 meseca, u avgustu 2008. Naravno, nisam bio zadovoljan uploadom. Posto sam nedavno uveo SBB kalbovsku, sad sam uzeo i SBB net. E sad, NEobee mi trazi 4700 din za raskid ugovora, jer vazi godinu dana. Nema opcije ni da zamrznem do kraja isteka ugovora.
Posto nemam nameru da im dam te pare, vratio bi im samo modem.
Da li imam pravo da se vadim da sam nezadovoljan uslugom, ako me budu tuzili?
:trust:
Pa mozesh da se vadish kolko hocesh kad si potpisao ugovor. Obavezao si se da cesh biti korisnik godinu dana i ti ako nisi zadovoljan uslugom, platish 4700 i idesh svojim putem. A samo modem da im vratish nece ti primiti. Nema tu mnogo izvlachenja, ***a. Ja nisam bio vezan ugovorom, ali ja nisam bio placao net jedno mesec dana pa su me iskljuchili, a modem je i dalje kod mene. Ali posle nekih nedelju, dve, sam otishao da raskinem ugovor i preshao na Telekom ADSL.

Nazad
Vrh Dno