Šta je novo?

rar pasword craker

zokii

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
319
molim vas, treba mi mala pomoć....

koristim win rar 3.30 plus, u okviru kojeg se nalazi i rar password craker 4.11...
skinuo sam neki album sa neta, traži pass za extracktovanje, naravno, na sajtu sa kojeg sam skinuo to ne postoji....i ubacim ja to u taj pass craker, vidim da mi traži i rečnik simbola, napravim ja jedan txt fajl sa svim simbolima sa tastature, kliknem "next" i ono kaženešto u fazonu ''ne valjda ti dictionary''....

e sad, ako neko zna kako da mi pomogne da se snađem u ovom programu, ili ako zna neki drugi program koji je uspešan za rešenje mog problema, bio bih mu zahvalan da mi pomogne......

Šifra ti je url sajta sa koga si skinuo mix.

O razbijanju zaštite rar arhiva se već pisalo po forumu/forumima, ukratko: rar ima jako dobru zaštitu.
Ma koliko ti to izgledalo teško u startu, najjednostavnije rešenje ti je da taj album ponovo skineš sa Neta (naravno, iz nekog drugog izvora).

Rar pasword craker ti nece nista pomoci! On je prvenstveno napravljen za korisnike koji zaborave koji su pasword stavili, a znaju ga otprilike. Sa njim krekovanje pasworda dugackog do 5 znakova moze trajati danima.
Probaj da googlas sa kombinacijom tacnog naziva fajla, nazivom sajta sa koga si fajl skinuo i recju PASS ili PASWORD i moguce je da ces pronaci isti.
Licno sam nebrojeno puta tako nasao pasword!

pass nije url sajta, kad probam da guglam, ništa mi ne izbaci... :(

'bem mu lebac ražani :wall: :wall: :crash:

pa rekoh ja da neće ništa da mi izbaci kad guglam....

pass nije url sajta, kad probam da guglam, ništa mi ne izbaci... :(

'bem mu lebac ražani :wall: :wall: :crash:

donekle jeste, probaj bez http:// ili neke kombinacije
tipa sa velikim slovom ne pocetku reci ako su dve spojene
itd...
inace ko sto ti rece covek gore, najlakse je da ga ponovo skines :crash:

Evo programčića koji meni služi u svrhu otvatanja takvih arhiva. Fora je u tome što poseduje rečnik sa uobičajenim passwordima (URL-ovima sajtova). Ovaj se odnosi uglavnom na e-book sajtove ali se rečnik može se dopunjavati ručno.
Traženje šifre na ovaj način je prilično sporo, ali meni je pomagalo u 90% slučajeva. Napominjem odnosi se uglavnom na e-book sajtove.

Prilozi

• eBook-RAR-Cracker_v1.rar
    146.1 KB · Pregleda: 85
Nazad
Vrh Dno