Šta je novo?

Rapidshare?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Jel to neki novi fazon ili ce se ubuduce, sve sto valja skidati sa rapidshera. Taman nadjem nesto, kad ono rapidshere. E, sad, sve bi bilo lepo, da nije samo jedan download u sat vremena. Mozda bih i platio godisnju pretplatu, ali prinmaju samo preko paypala, a to za nas jos uvek, koliko sam obavesten, ne vazi. A, mozda i nisam informisan, dovoljno.

Poslednja izmena:
Rapidshare ima i tzv. happy hours, kad nema ograničenja i kad može da se koristi download manager. Pogledaj na njihovom sajtu kad su happy hours.

Happy Hour je nekada radio, ali od kada je RS postao extra popularan upotrebna vrednost HHa je spala na blizu nule. Jednostavno server im je PREZAUZET. :(

menjaj proksije. nadji neki sa koga niko ne skida i nakaci se...
za pronalazenje sa kog moze da se skida nije los linkgrabber...

Poslednja izmena:
pa zar nemoze sve to za rapidshare leecerom ?

Probao sam sa HideIP, ali nece. Uh braćo, al sam u zaostatku.

Negde sam procitao da za one koje idu preko rutera nema velike pomoci, ja imam wireless i ko zna preko cega sve ide moja veza i nijedna od ovih fora ne radi 100% (radi samo kad hoce).

Poslednja izmena:
Evo ja koristim dati link a idem preko fixnog SBB-ovog proxy-ja.
Desi mi se po neki put da napise da vec neko skida sa tog IP-a, ja probam opet i on mi ponudi nov slobodan IP i vozim dalje.

ZoNi je napisao(la):
ne radi to, aco, uvek... mislim, CESTO radi, ali ipak nije to to ;)
Rekao sam na LC-u, reci cu i ovde.

Meni ovo ne radi. Mislim, radi, sve do trenutka dok mi ne ponudi link za skidanje, ja kliknem, i onda mi ispise da moj ip skida vec... Valjda cita ip tek kada kliknem na link, znaci direktna veza ide, a ne preko onog linka. A bilo bi mi extra korisno jer nas ima preko 100 na mrezi sa fixnom ip adresom... :smrc:

Najzad stari, dobri forum sa temom vrednom pažnje. :D

Desi mi se po neki put da napise da vec neko skida sa tog IP-a, ja probam opet i on mi ponudi nov slobodan IP i vozim dalje.
S tim što ponekad, moraš da probaš opet, i opet, i opet..

a ja koristim ovaj "trik": nakacim se preko dial-upa, sacekam da mi RS da direktan link, onda se skinem sa telefona i nastavim da lepo skidam preko kabla... kad zavrsim, opet odem na dialup, i ponovim postupak... ako zatreba, iskoristim neki drugi dialup nalog (imam ih 4), a tu su po potrebi i oni 042 ;)

a c a je napisao(la):
Evo ja koristim dati link a idem preko fixnog SBB-ovog proxy-ja.
Kod mene najcesce radi :type:
a ne bi bilo problema kada bi svi isli preko onog "anonimajzera",
ovako , kada ja hocu nesto da skidam , a pre mene ja neko skidao direktnim linkom :wall: :mad: , provali me
Medjutim, kada ja prvi krenem da skidam sa "Rapida" ;) i tako zauzmem link , mogu bez problema da skidam ceo dan :smoke:

Meni ovo ne radi. Mislim, radi, sve do trenutka dok mi ne ponudi link za skidanje, ja kliknem, i onda mi ispise da moj ip skida vec... Valjda cita ip tek kada kliknem na link, znaci direktna veza ide, a ne preko onog linka. A bilo bi mi extra korisno jer nas ima preko 100 na mrezi sa fixnom ip adresom... :smrc:
Detektuje tvoj IP, cim kliknes na free

Poslednja izmena:
a c a je napisao(la):
Procitaj post iznad tvog.
Procitao sam, razumem ja vas, ali razumite i vi mene da sam do sada probao sto puta i ne radi! Ali, sta je tu je. :S:

matrix77 je napisao(la):
Sta je "LC" i gde se nalazi?
Pitaj Kutiju! :d

ironmanbg je napisao(la):
Detektuje tvoj IP, cim kliknes na free
I to sto kazes...

Poslednja izmena:
Resenje je i restart ADSL rutera, a za to vreme brisanje rapidshare.de cookie-a.

ja sam imao gomilu rapidshare accaunta , ali su sad svi provaljeni, fraud detection, shteta :(, enivej, samo nadjite neki high anonymity proxy i radi odlicno pod uslovom da neko vec ne dovnloaduje preko njega shto se dosta cesto deshava, preporucujem program Complete Anonymous Web Surfing. Samo napomena , rapidshare detektuje obicne proxyije i ne dozvoljava da se skida neshto preko njih.

naravno ima dosta programa koji mogu da daju direktan link, ali oni traju max 7 dana , onda ovi iz rs zakrpe i prc . Ima i jedan hack preko firefoxa za uklanjanje onog odbrojavanja sa nekim extensionom, treba da se izgasi java script ,etc, da ne objashnjavam sad ima na netu tutorial na svakom drugom warez siteu.

Poslednja izmena:
Pokupio sa jednog drugog sajta:

Unlimited Rapidshare Downloads

Using the Rapidshare server, one may download only a specified amount of files per hour. However, because downloads are tracked by an IP address, one may change their IP address, thus downloading as often as one would like. In most cases, an IP address is assigned directly by one's ISP. Here are the steps necessary in changing the IP address:

1. Clean up your cookies; remove them based on instructions from the browser being used. This is done in the case that one or more cookies may belong to Rapidshare.
2. On Command Prompt type the following:
* ipconfig /flushdns (Press Enter)
* ipconfig /release (Press Enter)
* ipconfig /renew (Press Enter)
* exit (Press Enter)
3. As a second option, one may save these commands in a .bat file. Then, run it everytime one need to use the Rapidshare server.
4. Remember to clean up all Rapidshare cookies in your temp Internet Files folder upon redoing the commands or rerunning the .bat file

This should solve the problem; the browser should be ready to download as many files as you want from their server.

Notes about how the commands work:

* ipconfig /flushdns - Purges the DNS resolver cache
* ipconfig /release - Releases all matching connections
* ipconfig /renew - Renews all adapters
* exit - Exits

Verujte mi, isprobao sam sve programčiće, i najvredniji i najbolji je command-line utility get-rapidshare.exe. Dakle, startuje se, u nastavku se napiše ime fajla u kome su pohranjeni linkovi, nešto kao:

get-rapidshare links.txt

...i onda on parsira fajl, pronalazi RS linkove i stavlja na clipboard direktne linkove za download, odakle ih onda preuzima FlashGet (GetRight ne može!), i downloaduje ih. Neverovatno, ne znam kako, ali omogućava do 8 downloada ODJEDNOM. Evo baš sam juče skinuo 400MB za 2h :) i to radi u full brzini, znači nema usporenja.

Poslednja izmena:
Za Violinistu:
Moze li malo detaljnike objasnjenje kako da krenem da downloadujem fjalove sa rapida ? Nije mi nesto bas najjasnije, kako da napravim i gde da stavim input fajl ?

Nisam siguran kako ali posle pokretanja downloada necega sa rapidshare, pokrenem CCleaner i odmah mogu da idem na sledeci download. Eto mozda nekom pomogne : )

MR.BIG je napisao(la):
Nisam siguran kako ali posle pokretanja downloada necega sa rapidshare, pokrenem CCleaner i odmah mogu da idem na sledeci download. Eto mozda nekom pomogne : )
Kod mene nece :wall:
Kad smo vec kod CC cleaner-a, malo offtopic, ali zaista ne znam sta je :S:
Juce mi je nasao nekih 5 GB na C particiji :bottle: , a danas ponovo 4GB :zgran:
Sta to moze da bude?

Nazad
Vrh Dno