Eh...kupio sam danas posle 4-5 meseci opet Premium nalog.. razlog je skidanje HD filmova... i gledam tamo na sajtu nesto kao dnevni limit 2.5GB !jel moguce da su to uveli????
Dnevno imaš 2,5 GB limita za skidanje. Ono što ne potrošiš od te količine se prenosi na sledeći dan, pa na sledeći dan i tako dalje dok ukupan limit ne dostigne 65 GB. Preko toga se više ne gomila. Onda tu količinu podataka možeš da potrošiš i u 1 sekundi, što se RSa tiče.sorry nisam bas skapirao.. jel mozes malo da mi objasnis to sto si rekao?
Nije 80 vec ~140GB, meni je to dovoljno![]()
Da li ste sigurni da je limit za akumulaciju 65gb, meni je nestetnih 12.
Rapid je manje vise neupotrebljiv, bas su me iznervirali. Jos sto zna da zezne pa da mi obracuna protok koji nisam ni potrosio....
Ako se 5 dana uzdrzavas od skidanja, saldo na racunu ce ti se napuniti do 12GB (2,5GB dnevno). I onda ces sesti dan moci da skines 12GB. Ali bez obzira koliko se uzdrzavao od skidanja, nikada ne mozes imati vise od 12GB na racunu (tj. takva je trenutna politika RSa).
Ne bih da zvučim kao flamer ili nešto slično, ali to su sve razlozi zašto sam prešao na newz.
Jedino sto meni kod newsa smeta je to sto nove epizode serija ne izlaze trenutno kao na rapidu..
Jedino sto meni kod newsa smeta je to sto nove epizode serija ne izlaze trenutno kao na rapidu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari