Šta je novo?

Rapidshare Premium dnevni download limit ??

Proximus

Čuven
Učlanjen(a)
25.03.2002
Poena
619
kupio sam danas posle 4-5 meseci opet Premium nalog.. razlog je skidanje HD filmova... i gledam tamo na sajtu nesto kao dnevni limit 2.5GB ! :mad: jel moguce da su to uveli????

Yup. S tim da se gomila do 65 GB ako ne potrošiš sve u toku dana.

Poslednja izmena:
kupio sam danas posle 4-5 meseci opet Premium nalog.. razlog je skidanje HD filmova... i gledam tamo na sajtu nesto kao dnevni limit 2.5GB ! :mad: jel moguce da su to uveli????
Eh...
a) da si čitao malo teme na Benchu o tom ograničenju, znao bi za to odavno ;)
b) da si malo čitao na sajtu RS-a šta kupuješ, znao bi i šta dobijaš ;)

u principu takvo vreme doslo da je sve bolje od rapida! Glupi mesecni limit od 80gb...pa to covek sa iole boljim netom za 5 dana napravi!!!

Nije 80 vec ~140GB, meni je to dovoljno ;) A i RS naloge je danas moguce naci na razne nacine, dosta jeftinije nego preko zvanicnih kanala ;)

sorry nisam bas skapirao.. jel mozes malo da mi objasnis to sto si rekao?
Dnevno imaš 2,5 GB limita za skidanje. Ono što ne potrošiš od te količine se prenosi na sledeći dan, pa na sledeći dan i tako dalje dok ukupan limit ne dostigne 65 GB. Preko toga se više ne gomila. Onda tu količinu podataka možeš da potrošiš i u 1 sekundi, što se RSa tiče.

2.8 dnevno, smejurija, meni je istekao pre dve nedelje i nemam nameru više da uplaćujem... Tražim sad šta je sledeća najbolja opcija...

Da li ste sigurni da je limit za akumulaciju 65gb, meni je nestetnih 12.
Rapid je manje vise neupotrebljiv, bas su me iznervirali. Jos sto zna da zezne pa da mi obracuna protok koji nisam ni potrosio....

Da li ste sigurni da je limit za akumulaciju 65gb, meni je nestetnih 12.
Rapid je manje vise neupotrebljiv, bas su me iznervirali. Jos sto zna da zezne pa da mi obracuna protok koji nisam ni potrosio....

Meni isto je plafon 12 GB. Kad dodje to toga ne akumulira vise.

Ako se 5 dana uzdrzavas od skidanja, saldo na racunu ce ti se napuniti do 12GB (2,5GB dnevno). I onda ces sesti dan moci da skines 12GB. Ali bez obzira koliko se uzdrzavao od skidanja, nikada ne mozes imati vise od 12GB na racunu (tj. takva je trenutna politika RSa).

Ako se 5 dana uzdrzavas od skidanja, saldo na racunu ce ti se napuniti do 12GB (2,5GB dnevno). I onda ces sesti dan moci da skines 12GB. Ali bez obzira koliko se uzdrzavao od skidanja, nikada ne mozes imati vise od 12GB na racunu (tj. takva je trenutna politika RSa).

A politika RSa se svako malo mjenja, pa očekujem da će se ova, za koju će na kraju vjerovatno shvatiti da je po njih ubitačna, promjeniti u našu korist.

I ja sam bio njihova mušterija sve dok nisu uveli ovaj mizeni limit od 2.66GB/dan... Više ni centa od mene dobiti neće dok ne vrate barem na 10GB...

Mislim strašno, umesto da poboljšavaju uslugu, oni je pogoršavaju... Užas.

Ovo smanjenje su uveli jos 23. oktobra prosle godine. Jos koji dan pa puna cetiri meseca.

Rapidshare sigurno ne vode ni deca ni diletanti. Za ovaj period su mogli da izvrse analizu kako i koliko im se novi sistem isplati. Da ne donosi rezultate tj. novac vec bi ga odavno promenili.

Ko su njihovi kupci osim onih koji ne citaju redovno Bench forum. Ocigledno najvise racunaju na one koji su za ove godine postojanja Rapidshare-a uploadovali odredjene podatke i da danas ako odustanu gube sve rezultate svoga rada.

Kod nas zbog male brzine uploada tokom zadnjih godina ti razlozi ne vaze pa ljudi masovno odustaju od uplate Rapida ali na zapadu oni sa minulim radom na to ce se teze odluciti. Tu su jos i navike i mnogi drugi razlozi.

Nisam preveliki optimista da ce uskoro doci do povecanja limita na Rapidu.

Meni danas istekao nalog, ni ne pomisljam da ga produzim.
Za zadnjih mesec dana, mislim da apsolutno nista nisam uspeo da skinem. Te probijem limit, pa se gnjavim tri dana pa u medjuvremenu nabavim od nekoga sta sam hteo, te izbrisu fileove u sred downloada, te mi zaracunaju protok za neuspesne downloade preko download menagera, sve u svemu samo me je zivaca kostao(plus uplata).
U principu mi je i dosta 80gb mesecno al onda da se mane dnevnog limita, ovako je uzasno.

Lazo, pređi na free RS i uživaj! Nije mnogo brzo tokom celog dana, al je bar džabe :) A opet može da se skine tona materijala... (Inače, bio sam par meseci Premium user...)

Poslednja izmena:
Ne bih da zvučim kao flamer ili nešto slično, ali to su sve razlozi zašto sam prešao na newz.

Ne bih da zvučim kao flamer ili nešto slično, ali to su sve razlozi zašto sam prešao na newz.

Ispravna odluka.
Ko god je bio korisnik RS Premium i navikao na dostupnu solidnu količinu podataka sad je prešao na News.

Jedino sto meni kod newsa smeta je to sto nove epizode serija ne izlaze trenutno kao na rapidu..

Jedino sto meni kod newsa smeta je to sto nove epizode serija ne izlaze trenutno kao na rapidu..

Pa ne znam baš.. zavisi gde tražiš. Obično nađem sve što mi treba najkasnije 24H nakon emitovanja. Meni to i nije neka mana.

Kad je to trenutno?
Što se mene tiče nikad neku seriju nisam skinuo ranije od 7 ujutru a tada je sve bilo na News-u. Sve pre toga ne mogu da garantujem.

Ja npr cekam bsg u 5 -6 ujutru skinem i odgledam pre spavanja.. Mada ne zalim se na news, zakon je.. U principu najbolje je oba po meni, trenutno imam i premium rs i news. Rapid delim sa drugom tako da nije neki trosak a hitnews je 16 evra 3 meseca, sto isto nije neki trosak..

Nazad
Vrh Dno