Šta je novo?

Rapidshare pitanje

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Prijatelj i ja smo zakupili Rapidshare premium account na mesec dana i hteli bi da skidamo neke stvari koje su nam jako potrebne.Uglavnom tutorijale,teksture i ostalo vezano za 3D grafiku.

Posto su ti tutorijali prilicno veliki (ceo DVD) a podeljeni su na delove od 50 - 100 MB,malo je smorno tako skidati jedan po jedan deo,sve dok ne skinem sve delove i otpakujem ceo DVD.

Znaci,da li postoji neki program koji bi mi omogucio da lepo prekopiram linkove za skidanje tih delova,a on bi po zavrsetku jednog dela krenuo da skida sledeci deo,dok ne skine sve.Znam da ne moze da se skidaju svi delovi odjedanput,ali da li moze ovako da skine jedan,pa krene automtski drugi?

Ovo bi mi puno pomoglo,jer ne bih morao da svakih 15 do 30 minuta,klikcem na sledeci link i skidam svaki deo pojedinacno.

Hvala unapred!

OK,objasni mi molim te kako to da podesim?

Znaci,dam mu jedno 20 linkova,a on cim se jedan deo zavrsi prelazi na drugi.Ili,ako je moguce,da skida 4 dela odjedanput,pa kad se zavrse,prelazi na sledeca 4 dela.

To bi bilo najbolje.

Ovako:
OVDE imas slikovit tutorial za podesavanje Flash get-a za konkretno Rapidshare.com premium korisnike.
Kada to sve zavrsis,ako koristis firefox instaliraj flash got extenziju(nadam se da znas kako to da uradis),nije obavezno,moze i bez nje,ali olaksava posao.
Kad si sve to uradio oznacis rapidshare linkove>desni klik>flashgot link(ako si u Firefox-u naravno)>na prozor koji ti se otvori (potvrda naznacenih linkova)kliknes OK i tako za sve sto budes hteo.Na kraju najprostije kliknes desnim klikom na FlashGET TRAY ikonu i zatim na "Start ALL". Aktiviraju se 3 fajla od jednom,pa tako sve do kraja,tj dok ne skine sve sto ima na listi. Mozes da stavis i 200 linkova recimo,pustis sve i ne moras da diras komp 7 dana :eyebrows:
I da nampomenem,nemoj da koristis zadnje verzije FlashGet-a,javljaju se problemi:http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=127691

Nadam se da si se snasao u ovom mom objasnjenju,
Pozdrav!

Gde onda mogu da skinem FlashGet koji ne pravi probleme?

Uzgred,hvala na objasnjenju.

Poslednja izmena:
Evo,uspesno sam sve sredio i sve sljaka kako treba.Jedino sam primetio da je brzina nesto manje nego kada skidam istu kolicinu fajlova direktno iz Firefoxa.

Ali i ovako sam zadovoljan.

Hvala puno!

Pa neznam,ja nisam provalio da u flash get-u skida fajl po fajl,kod mene stalno idu 3 od jednom. Ako neko zna kako da skida fajl po fajl slobodno moze da nas prosvetli!

Tools>Options>connection>Max Simultaneous Jobs: 1-8
postavis 1 ako hoces da skida fajl po fajl... ako ne povecas... ja koristim 2... 😉

Evo,da ne otvaram novu temu...

Juce sam skidao jedan tutorijal i uspeo sam da skinem svih 54 delova tog tutorijala.Problem je jer ne znam kako da to sve otpakujem i instaliram.

Evo kako izgleda folder u kome sam smestio sve te delove:

Ne znam sada kako to sve da otpakujem,jer ima dosta naizgled istih fajlova samo sto oni sigurno idu redom.Ja sam probao nasumice da otpakujem neke fajlove ali mi je izbacivalo razne greske.Inace,sve zajedno ima 2.6 GB tako da mi je veoma vazno da uspem da pokrenem,jer sam dugo vremena skidao.

Pomoc mi je hitno potrebna!

Desavalo se,bar meni da moram nekad neke arhive da skinem ponovo jer mi je Winrar prijavljivao da su ostecene,i posle je sve bilo ok. U Winrar adress baru pise kad otvoris arhivu koji je part po redu(na primer (number 10) ili (number 2) ) nadji prvu i kreni sa otpakivanjem pa ces videti koje arhive prave greske.Ako postoji Recovery Record lako ces ih popraviti opcijom "Repair" u Winrar-u,ako ne probaj ponovo da ih skines(ostecene,naravno).
Druga opcija je da su arhive pod password-om pa se zato mozda javljaju problemi???

Juce sam skidao jedan tutorijal i uspeo sam da skinem svih 54 delova tog tutorijala.Problem je jer ne znam kako da to sve otpakujem i instaliram.

Ne znam sada kako to sve da otpakujem,jer ima dosta naizgled istih fajlova samo sto oni sigurno idu redom.Ja sam probao nasumice da otpakujem neke fajlove ali mi je izbacivalo razne greske.Inace,sve zajedno ima 2.6 GB tako da mi je veoma vazno da uspem da pokrenem,jer sam dugo vremena skidao.

Otvori MSInfo fajl pomocu notepad-a i verovatno ima upustvo sta treba da se uradi...

Nije ti lepo imenovan jedan fajl. Preimenuj w3d-bcfg(1).r34 u w3d-bcfg.r34 i otvori prvi fajl u tom folderu i samo extract, ostalo će samo da povuče.

poz

Hm,pokusao sam da otvorim w3d-bcfg.00 ali mi je izbacilo "Unexprected end of archive".

Takodje,neki fajlovi su osteceni i ne mogu da ih popravim,tako da cu ih izgleda ponovo skinuti.

Pomagajte!

Pa o WinRaru i pricamo sve vreme 😀

OK,probacu da skinem problematicne fajlove pa cu ponovo pokusati.

Izgleda da su mi cetvrti i deveti deo osteceni.Skinuo sam ponovo,ali ne rade.

Pazi,ja sam video da 00 nesto zeza,pa sam njega ponovo skinuo.Kada sam ponovo hteo da otpakujem,video sam da 04 nije u redu.Njega sam ponovo skinuo - ali je problem ipak ostao.

Nazad
Vrh Dno