Šta je novo?

Rapidshare nov dizajn i DL ogranicenje

mister Mrva

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2003
Poena
620
Od danas rapid ima novi dizajn kao i ograničenje za download koje je 50GB za pet dana, bilo 25. Takođe ono što je novo je da programi za skidanje sa istog tipa cryptload i sl. više ne funkcionišu, nadam se ne zadugo :)

To sam primetio :( A ja prevrnu internet da vidim sto mi cryptload ne radi.

Od danas rapid ima novi dizajn kao i ograničenje za download koje je 50GB za pet dana, bilo 25. Takođe ono što je novo je da programi za skidanje sa istog tipa cryptload i sl. više ne funkcionišu, nadam se ne zadugo :)

Od kad je limit pomeren na 50 GB?Ja danas popio bas 25GB blok i cekam da se malo naskupi da opet krenem sa download-om!

Ja skidam, a odavno sam probio limit od 25 GB.
Uloguj se i skidaj, radi.
Pozz

Lepo od rapida što nas časti sa još 25GB. 50GB za 5 dana je više nego dovoljno za ortaka i mene.

lepo od njih s obzirom da su iste cene ostale... a i cryptload me smorio i usdownloader, mnogo je bolje kad ste premium, pa kad jos kupujete preko paypal-a a ne preko ovih lopova iz Srbije sto uzimaju lepu proviziju, ma milina!!!

Fantastično što su podigli limit na 50GB... Sad će moći da ide 100kb/s 24/7 bez blokiranja...

Nakazio sam se oko glave kad sam video da je limit 50 GB!!! :banana::banana::banana:

Lepe vesti . Moze li mi neko reci sta je zapravo cryptload ?

Lepe vesti . Moze li mi neko reci sta je zapravo cryptload ?
Najjednostavnije je reci da kada njega koristis ne moras da imas ono cekanje kao free user...
A tek koliko se objasnjenja dobija kada se pita google to je strasno....:type:

BAs lepo. A sta im ono dodje da mozes da dokupis neki Traffic za 17 jura 100GB cemu to sluzi.

BAs lepo. A sta im ono dodje da mozes da dokupis neki Traffic za 17 jura 100GB cemu to sluzi.

To sluzi na primer offline-download grupama gde za noc prodje 20 GB na primer...Tako da Ili da kupis jos jedan nalog ili da dokupish "traffic"

Ako mislis na TrafficShare on je namenjen distributerima sadrzaja koji ne zele da smaraju ljude rapidshareovim ogranicenjima - premium useri mogu da svoj uploadovan materijal prebace u trafficshare linkove koji su u stvari direktni linkovi cak i za one koji nemaju premium rapidshare nalog. Fora je u tome sto se takav download naplacuje i to od uploadera.

Lepo od njih što daju duplo više protoka, za isti broj dana, i to za iste pare ... ali novi dizajn sajta (pregled linkova u nalogu) im je blagi užas.
Ranija tabela je bila jasna, pregledna i funkcionalna. Ovo sad ninašta ne liči.

Postoji, istina, još jedna novina, a to je max. dozvoljena količina po nalogu, a što je 500GB.
Međutim, ta cifra je, bar za nas ovde sa ovakvom "up" brzinom, teško dostižna i teško da će ikome biti smetnja.

Poslednja izmena:
meni je sve preglednije 10 puta sada nego ranije

bash sam se pitao dokle ce drzati onaj skrnavi dizajn kad oni me iznenadishe :)

Nisi, ne vidim ni ja, tacnije ne vide se iz Opere (9.27 i 9.5 beta).

Imam isti problem. Ali u početku, kad su prešli na nov dizajn sajta, nisam imao problema. Opera 9.26
PS. Vide se fajlovi koji se nalaze u posebnom folderu, ali se ne vide oni iz root-a.

Poslednja izmena:
Imam isti problem. Ali u početku, kad su prešli na nov dizajn sajta, nisam imao problema. Opera 9.26
PS. Vide se fajlovi koji se nalaze u posebnom folderu, ali se ne vide oni iz root-a.

Ja koristim IE7 i isto njesra i kod mene.Kako da vidim moje shareovane fileova sa root-a.
A pise lepo koliko je fajlova i giga share.Nije mi jasno!

Poslednja izmena:
Evo ga,proradilo je.Izgleda da su imali neki problem na sajtu pa se nije videlo sve.

Koji download manager sada radi sa rapidshare-om?
imam premium racun...

Svi koji su radili i ranije pretpostavaljam meni Orbit sljaka i dalje

Koji download manager sada radi sa rapidshare-om?
imam premium racun...
FlashGet 1.73 provereno radi.
Lak je za manipulaciju sa većim brojem downloada.
:wave:
Ako imate problema sa podešavanjem FlashGeta, slobodno tražite pomoć. :type:

Nazad
Vrh Dno