Šta je novo?

Rapidshare i hotfile uzasno usporili?

thunderball

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2008
Poena
309
Nocu rapid umeo da radi odlicno (120kb), danju slabo (45kb prosek).
Od pre par dana spor k'o puz, nocu radi slabo (30 kb), a danju ume i veza tj download da pukne.

Hotfile jos gori. Stalno oko 12 kb, isto od pre par dana.

Da li se ovo desava i drugima? Da znam da li je do servera ili do mene. Pitanje je za freeusere.

Nije toliko bitno, ali nekad bas rapid mora da se iskoristi, a ovaj protok je uzasan...

Mora da se plati. Nema dzabe.

Meni je do 2 nedelje bilo normalno onda mi je istekao premium i nismo stigli da uplatimo drug i ja na vreme tako da su nam ugasili stari pa smo pre 2 dana uzeli novi i pre mi je skidao punom brzinom od 120kbps(1024/128 ADSL Telekom),a sad srecan sam kad vidim brzinu od 40kb...Da li zna neko u cemu je stvarno problem,imam premium i sve normalno samo sto nenormalno skida!

Meni je recimo hotfile do pre par dana vuko ~320 kB/s (rapid ne koristim, tako da za njega ne znam), a sad nece vise od 80kB/s dok torenti skidaju ~500kB/s znaci zavrnuli cesmu za free korisnike.

Ja sa rapida ne skidam od nove godine.Mrzi me da se smaram(no more slots for free users),a i brzina tokom dana je skoro=0....

Postoje i drugi serveri,postoje i torenti.Tesko je za dzabe ocekivati da se skine film,serija,igra punom brzinom.Cini mi se da je to vreme proslo....Sve je vise free korisnika....Plati pa se....skidaj,)

U poslednje vreme su povecali broj premium naloga,pa stoga su verovatno ogranicili resorse obicnim korisnicima.

Unazad nedelju dana serveri koje koristi Rapid su totalno prebukirani. Pocetkom marta planiraju da otkupe nove servere i povecaju linkove. Do tad ce situacija i za free i premium user-e da bude svakako losa. Skidanje po duplo sporijoj brzini i cesto pucanje prilikom skidanja(ja sam premium, kako li je tek onda kod free:zgran:). Veza je jednostavno losa. Primetio sam da netload i megaupload i dalje dobro rade. Dok HotFile i Deposifiles takodje zezaju. A ovo je zvanicno obavestenje
Announcing the next RapidShare upgrade

February 01, 2010
A lot of our users have noticed that up till now, our system was working on maximum load. We are happy to say that the capacity issues will soon be resolved. Early March, we will start up twelve new 10-gigabit ports, and at the same time add 200 new servers to our system. This upgrade will give more download power to Free Users. Premium Users will get even higher download speeds. We continue to make sure that we offer you the best platform for filehosting in the world.

ja nisam imao nikakvih problema sa rapidom. imampremium ali nikakvih problema sa brzinom.za HF ne znam .

Ja cim vidim da treba da skinem sa rapida,odmah trazim negde drugde.

Šta znam meni premium konstantno ide 210kB a imam 2Mb.

Meni vuce oko 300kB, a veza je 4Mb i to pod uslovom da skida 4 dela odjednom sa max brojem konekcija, sve je to pocelo od pre 15 dana

dosta cudno , bas se brdo ljudi zali na raoid u poslednje vreme i to sa premiumom ...

U poslednje vreme gomila linkova sa rapidshare-a nestaju. Dal ih to brze sklanjaju ili je nesto prslo kod njih?

Da bas ih brzo brisu . ja imam oko 800giga uploadovano na nalog i haos kako brzo brisu . npr neke stvari sam uploadovao po minimum 10puta tipa nesto sto ima 10 sezona i brdo epizoda , uploadujem danas ,postavimlinkove i vec sutra ih nema , da poludis !oslobadjaju servere , cak su i slali neke notifikacije putem meila da se smanjuje vreme koje moze fajl da stoji na nalogu ako nije skinut , ma nisu vise normalni , sve su losiji i losiji !

To da, Rapidshare fajlove brisu samo tako. Popularne stvari ne izdrze ni 24 sata na serveru.

Imam i premium HotFile, kod njih je malo bolje stanje, ne brisu toliko brzo, zadrze se takve stvari o nekoliko dana. Ali problem je sto je kod njih Remote Upload ogranicen na 5gb dnevno.

HotFile kod mene na telekomu adsl u poslednje vreme ne radi kako treba. U popodnevnim casovima download mi ne prelazi 50kB/s

Ja koristim jdownloader i nocu RS ide 115 a danju su nesto napravili da ide 115-50-115-50 svakih nekoliko sekundi.Sigurno su oni to uradili jer grafikon u jdownloader bas pravilno izgleda kao velika kocka-mala kocka i tako u nedogled,ravnomerno i simetricno satima...jedino da telekom nije petljao nesto ali sumnjam...

Netload fercera na maxu i tokom dana.

Ja koristim jdownloader i nocu RS ide 115 a danju su nesto napravili da ide 115-50-115-50 svakih nekoliko sekundi.Sigurno su oni to uradili jer grafikon u jdownloader bas pravilno izgleda kao velika kocka-mala kocka i tako u nedogled,ravnomerno i simetricno satima...jedino da telekom nije petljao nesto ali sumnjam...

to je normalno za rapidshare - ogranicavaju protok danju.

Ja sam rapid prestao da koristim jos pre pola godine... Stvarno su poceli da se ciganisu i zasto bi ja njima placao premium ako mi je brzina katastrofa! Lepo torrent pa skidam do mile volje sa minimum 300 kbps.....

Meni rapid radi ok sada, preko celog dana, a brzina ide i do 250K!

pa uplati premium sta ocekujes...

Nazad
Vrh Dno