Šta je novo?

RapidShare - free premum account

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ivan031

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2006
Poena
304
izvinjavam se ako sam na pogresno mesto postavio temi ili prekrsio pravila ( 1 stavka kaze da je ovo forum vezan za IT-diskusija ) ali videh da je ovde neki postavio temu hakovan mi gmail - pa sam zbog toga postavio i ja moju.

Trazio sam po silnim sajtovima besplatan account for Rapid i nadjem ja njih al neko me je pretekao i promenio password.

AKO POSTOJI NEKO KO MOZE DA MI POKLONI FREE ACCOUNT ne treba mi vise od 1 dana

HITNO MI TREBA DA BI DOVRSIO SKIDANJE EPIZODA SERIJE PRISON BREAK ( serijal 3 ) SA NETA.DOSADILO MI JE VISE DA POSLE SVAKOG SKIDANJA GASIM-PALIM ADSL.

Zato ako ima neko da mi pokloni rapid account za 1 dan bicu mu zahvalan.

Posalji te mi na e-mail: [email protected] ili [email protected]

a mozete postaviti username and password na ovoj temi ( samo ne znam da li je pravilima dozvoljeno ) ja ih necu promeniti.

HVALA UNAPRED

Daj bre
pa prisonbreak imas na milion torrenata
zasto se mucis da nabavis rapidshare zbog tako popularne stvari koja moze da se skine odakle god pozelis

a to za menjanje : username ne moze da se promeni a password iovako vlasnik uvek moze da trazi restart na njegov mail..

Daj bre
pa prisonbreak imas na milion torrenata
zasto se mucis da nabavis rapidshare zbog tako popularne stvari koja moze da se skine odakle god pozelis

a to za menjanje : username ne moze da se promeni a password iovako vlasnik uvek moze da trazi restart na njegov mail..

preko torenta nikada ne bh skino.Ja imam ADSL 512/64 i vemo ide sporo,dobro nekada ide sa torenta i punom brzinom ali vecinom se vrti brzina oko 10kb.

Pa zato ako ima dobrih ljudi da mi poklone 1 dan acc za rapid bio bi im duznik.:)

mislim prijatelju da je bolje da trazis da ti neko pokloni diskove :)

Slayer je hteo da kaže da će pre neko da ti pokloni diskove nego user i pass za rapidshare account :)

Update:
Koji si ti car!

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6460433

Prodajem Igrice,Programe,Filmove.
Katalog mozete preuzeti sa ove adrese ( napravljen je u Microsoft Office Excel-u )

http://rapidshare.com/files/10918345...TALOG.xls.html

ponude cena za ovaj katalog saljite mi na
E-mail : [email protected]

Jel i taj Prison Break naručen, pa ko veli da skineš na brzaka?!

Predlažem /LOCK

Poslednja izmena:
Ovo je klasican oglas, bez obzira to nije uobicajen dil "kesh za robu/uslugu". Samo iz tog razloga je trebalo da bude odavno obrisan (nije u Oglasima, niti postavljac ima potreban minimum uslova za to). Da ne spominjemo da je vise nego ocigledno da je povezan sa piraterijom.

A tek sto tema o hakovanju Gmail naloga nema ama bas nikakvih dodirnih tacaka sa ovim.

Koliko si trazio taj nalog, odavno si mogao da skines preko torrenta i ne bi se smarao sa "gasenje-paljenjem ADSLa", kako kazes.

Kakav čovek... A ja mu poslah PM da mogu da mu narežem...

HahahahhahHAHAHHAH....ovo ko onaj tip sto je proslog leta u jeku Coca-Cola nagradne igre mobilni svakog sata trazio da mu saljeno neiskoriscene kodove kako bi skontao princip na koji radi igra....ma da..............:D Jedna od priceless tema na benchu.

Poslednja izmena:
Slayer je hteo da kaže da će pre neko da ti pokloni diskove nego user i pass za rapidshare account

Update:
Koji si ti car!

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6460433

Citat:
Prodajem Igrice,Programe,Filmove.
Katalog mozete preuzeti sa ove adrese ( napravljen je u Microsoft Office Excel-u )

http://rapidshare.com/files/10918345...TALOG.xls.html

ponude cena za ovaj katalog saljite mi na
E-mail : [email protected]

Jel i taj Prison Break naručen, pa ko veli da skineš na brzaka?!

Predlažem /LOCK

--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by PJ : 27.04.2008. at 20:50.

Kao prvo PRISON BREKA skidam za sebe a ove stvari iz kataloga prodajem jer me to vise ne zanima.Prerastao sam takve stvari.Jedino sto sam napravio meni kopije stvari iz kataloga jesu neki programi i nista vise a PRISON BREAK zurim da skinem da bi ga sto pre odgledo JEL OVI DZIBE..... na RTS-u prikazuju ga samo nedeljom u 24h - nekad pocne u 23h nekad u 23.15h i td. A to je za mene zamorno,aj da je subota u 24h pa mogu da se naspavam u nedelju.Ponedeljkom imam rano casove na faksu i to je to.

Katalog prodajem za 150 evra - u ovu cenu samo je uracunata cena dvd ( verbatim ) + slim omoti + ostampane slike za slim omote.

http://rapidshare.com/files/109767273/MOJ_KATALOG.xls

250DVD => 250 x 23din ( verbatim 1DVD ) + 250 x 10 din ( slim omot ) = 5750 din + 2500 = 8250 dinara to je ta cena e na to sam dodao moju zaradu 4000 u koju je uracunato stampanje 250 slika za slim omote i plus sto sam 2 puta narucivao po 1000 davno iz BG diskove i 1 za 500 din.Kada se sve to sabere i u tu cifru ne uracunam moje vreme zarada od ovih 150 svra je negde 15 evra.

Poslednja izmena:
Kao prvo PRISON BREKA skidam za sebe a ove stvari iz kataloga prodajem jer me to vise ne zanima.Prerastao sam takve stvari.Jedino sto sam napravio meni kopije stvari iz kataloga jesu neki programi i nista vise a PRISON BREAK zurim da skinem da bi ga sto pre odgledo JEL OVI DZIBE..... na RTS-u prikazuju ga samo nedeljom u 24h - nekad pocne u 23h nekad u 23.15h i td. A to je za mene zamorno,aj da je subota u 24h pa mogu da se naspavam u nedelju.Ponedeljkom imam rano casove na faksu i to je to.

Katalog prodajem za 150 evra - u ovu cenu samo je uracunata cena dvd ( verbatim ) + slim omoti + ostampane slike za slim omote.

250DVD => 250 x 23din ( verbatim 1DVD ) + 250 x 10 din ( slim omot ) = 5750 din + 2500 = 8250 dinara to je ta cena e na to sam dodao moju zaradu 4000 u koju je uracunato stampanje 250 slika za slim omote i plus sto sam 2 puta narucivao po 1000 davno iz BG diskove i 1 za 500 din.Kada se sve to sabere i u tu cifru ne uracunam moje vreme zarada od ovih 150 svra je negde 15 evra.

Ali dobro posto vidim da ste teski ( nadam se da ovo necete svatiti kao vredjanje ) ljudi na ovi temu vise necu odgovarati.

Samo da vas obavestim da ima jos dobrih ljudi koji veruju na rec i da ce mi jedan decko pokloniti RAPID ACCOUNT na 1 dan.

Kakav čovek... A ja mu poslah PM da mogu da mu narežem...

Ali dobro posto vidim da ste teski ( nadam se da ovo necete svatiti kao vredjanje ) ljudi na ovi temu vise necu odgovarati.

Samo da vas obavestim da ima jos dobrih ljudi koji veruju na rec i da ce mi jedan decko pokloniti RAPID ACCOUNT na 1 dan.

naivan /= dobar.

daj choveche, ja u komshiluku imam bar 50 kopija PB-a svih sezona, imam chak i komshinicu koja se lozi na nemachke dub-ove (weird fool)

ja bi tebe na permanent ban, i sve vas koji kombinujete tako kvarno!

ps - ljudi koji u srbiji prodaju narezne medije su najgora vrsta money leechera, i treba ih banovati sa interneta

Cekaj bre,ako sam ja shvatio da ti uzimas lovu od toga,pa sto bre ne kupis taj premium account ????:zgran:

Verujem-ne verujem...:guitar:

Ja rekoh da vise necu posecivati ovo temu al moram ovo samo da odgovorim :

ja sam pre se bavi piraterijom kao i svi ostali ( ako moze tako da se nazove ). Da bacim sve-ne bolje da prodam to nekome.

A PRISON BREAK sa skino sa neta ceo 1 serijal skoro ceo 2 i ostalo mi je da skinem 7 epizoda iz 2 i svih 13 iz 3.

account sam trazio da skinem PB sa rapida jer mi je dojadilo da gasim i palim ADSL ( svaka epizoda se sastoji iz 4 Rapid linka ) i to je smor.

Pozzz svima i vidimo se ja se vise necu pojavljivati na ovoj temi .Ja sam lepo pitao ima li ko da mi pokloni RAPID account za jedan dan a vi necete ok .... nije problem ali jedan mi je decko poklanja account za 1 dan od 29.4 do 30.4 i ovom prilikom mu se ZAHVALJUJEM

narucivao si diskove iz beograda 500 dinara za jedan film
a nemas 700 da uplatis mesec dana rapida i skines to sto ti fali...

84.gif

Ovakve tredove molimo vas da prijavljujete (report post)
Lock! (nazalost, samo to)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno