izvinjavam se ako sam na pogresno mesto postavio temi ili prekrsio pravila ( 1 stavka kaze da je ovo forum vezan za IT-diskusija ) ali videh da je ovde neki postavio temu hakovan mi gmail - pa sam zbog toga postavio i ja moju.
Trazio sam po silnim sajtovima besplatan account for Rapid i nadjem ja njih al neko me je pretekao i promenio password.
AKO POSTOJI NEKO KO MOZE DA MI POKLONI FREE ACCOUNT ne treba mi vise od 1 dana
HITNO MI TREBA DA BI DOVRSIO SKIDANJE EPIZODA SERIJE PRISON BREAK ( serijal 3 ) SA NETA.DOSADILO MI JE VISE DA POSLE SVAKOG SKIDANJA GASIM-PALIM ADSL.
Zato ako ima neko da mi pokloni rapid account za 1 dan bicu mu zahvalan.
Posalji te mi na e-mail: [email protected] ili [email protected]
a mozete postaviti username and password na ovoj temi ( samo ne znam da li je pravilima dozvoljeno ) ja ih necu promeniti.
HVALA UNAPRED
Trazio sam po silnim sajtovima besplatan account for Rapid i nadjem ja njih al neko me je pretekao i promenio password.
AKO POSTOJI NEKO KO MOZE DA MI POKLONI FREE ACCOUNT ne treba mi vise od 1 dana
HITNO MI TREBA DA BI DOVRSIO SKIDANJE EPIZODA SERIJE PRISON BREAK ( serijal 3 ) SA NETA.DOSADILO MI JE VISE DA POSLE SVAKOG SKIDANJA GASIM-PALIM ADSL.
Zato ako ima neko da mi pokloni rapid account za 1 dan bicu mu zahvalan.
Posalji te mi na e-mail: [email protected] ili [email protected]
a mozete postaviti username and password na ovoj temi ( samo ne znam da li je pravilima dozvoljeno ) ja ih necu promeniti.
HVALA UNAPRED