Šta je novo?

Rapidshare download problem

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
E ovako prvo se izvinjavam ako nije dobro mesto za temu posto nisam bio siguran gde...
E sad danas mi se desilo da skidam nesto (ne znam dal je bitno al je sa rapid-a) i skida na fazon dodje do 100-105 sto mi max i posle kad skida ide ovako :
spusti na 82 pa ide do 100 i tu stoji pa opet spusti na neki br pa opet do nekog i stoji i tako ceo download imam adsl 1 mb/128 i koristio sam mozzilu 3.0 i onda sam mislio da je do nje pa sam presao na 3.5 al isto plz help

Pa nigde nije full konstantan prenos plus ako koristiš free rapid

Meni kad pocnem da skidam varira i download je "testerast".
Posle nekog vremena se ustali na 115-120 KB/s.

Kako onda meni ide download na 160kbps iako sam free user?

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam dobio ADSL (ISDN telefonska linija) 1024 kbps. Download sa rapidsharea je testerast i ide od 0 do 105 KB/s pa padne na 0 i opet se digne na 105. I tako ceo download. (Rapidshare je free user). Te probleme nisam imao na Wireles mreži kod lokalnog provajdera, odnosno download je bio normalan bez prekida.
Molim pomoć ili pametan komentar.
PS: Ovo je moj prvi post.

@Poluks: problem nije do tebe nego je do Rapidshare-a, koji ograničava free korisnike tako što nemaju stalnu brzinu download-a.

@Poluks: problem nije do tebe nego je do Rapidshare-a, koji ograničava free korisnike tako što nemaju stalnu brzinu download-a.

Upravo sam probao download istih linkova sa RS preko Wirelessa lokalnog provajdera i uopšte nema seckanja (doduše paket je 512 kbps). A na ADSL par sekundi 0 pa par sekundi 105 kB/s, pa opet na nulu i tako ceo download. Mislim da nije do RS već nešto oko Telekoma, rutera ... ne znam nisam pametan.

To seckanje je do rapida. Evo i meni secka na kablovskoj. Nocu se desava da ide full, ali sve mi ostalo radi super, samo rapid zeza. Tako da je do njega sigurno.

Ne znam bas za limitiranje, nisam imao problema a kad skidam na server rijetko kad mi padne ispod 40Mbit-a prije jeste islo do max. 10Mbit ako se skida fajla iz jednog dijela.

Nazad
Vrh Dno